Svetlanu Cecu Ražnatović (37) razmišlja da raskine nagodbu koju je u ponedeljak sklopila sa tužilaštvom zbog novog krivičnog postupka, koji je protiv nje pokrenut zbog nasilničkog ponašanja.

Ražnatovićeva se oseća prevarenom jer je nova optužnica protiv nje pripremana u najvećoj tajnosti, u vreme dok je sa tužilaštvom pregovarala o nagodbi.
Protiv Ražnatovićeve i njenog zeta Predraga Ocokoljića (34), podignuta je optužnica zbog sumnje da su 18. juna 2007. pretili direktoru Mladog proletera Aleksandru Olareviću. Za ovo krivično delo Ceci preti od šest meseci do pet godina zatvora.
- Ceca je besna jer joj je rađeno iza leđa, pa ozbiljno razmatra mogućnost da poništi nagodbu. Smatra da je dovedena u zabludu jer joj nije rečeno da se vodi još neki postupak protiv nje, a njen osnovni motiv za potpisivanje nagodbe je bio da se godinama ne povlači po sudu. Ona je iznenađena što se neki arhivirani predmet izvukao iz naftalina, a da joj to nije rečeno dok je pregovarala sa tužilaštvom - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici. On navodi da novo suđenje, zakazano za 19. jul dovodi u pitanje celu nagodbu.
- Ceca će da odluči hoće li da poništi sporazum. Sada je spremna i da se godinama sudi jer smatra da bi dobila proces. U novom postupku njeno priznanje krivice ne bi bilo uzeto u obzir - navodi prijatelj Ražnatovićeve i dodaje da je njenim advokatima u tužilaštvu rečeno da su pogrešili što joj nisu rekli da nema drugih postupaka protiv nje.
Prema navodima nove optužnice, pevačica i njen zet su se sukobili sa Olarevićem, zbog vlasništva nad klubom, tvrdeći da je on vlasništvo FK Obilić. Prilikom incidenta u prostorijama Mladog proletera, Ražnatovićeva je, ako se navodi, izvređala Olarevića, rekavši mu: „P... jedna, kradeš klub od moje siročadi, da je Arkan, ti sigurno ne bi tako radio“.
- Ti ne znaš ko stoji iza mene, koji ljudi i koje institucije - zapretila je, kako se navodi u optužnici, Ražnatovićeva direktoru Mladog proletera. Ocokoljić je, kako se navodi, nakon toga Olarevića udario pesnicom u desnu stranu lica i naneo mu laku povredu.

Negirala optužbe
Kako “Alo” saznaje, Svetlana Ražnatović je u istrazi negirala sve optužbe.
- Ceca je tvrdila da je bilo obrnuto, zbog čega je policiji prijavila Olarevića. Sud je tada doneo privremenu meru, po kojoj Ceca ima pravo da koristi prostorije Mladog proletera i ona je još na snazi - kaže naš sagovornik.

Piju joj krv
Naš sagovornik otkriva da se Ceca ne bi nagodila sa tužilaštvom da je znala za novi postupak.
- Ne bi nikako pristala. Ionako je platila za nešto što nije kriva. Najpre su joj tražili dva i po miliona evra i nudili 15 meseci zatvora, a na kraju su pristali na milion i po i rekli da su joj uzeli tri puta veću sumu. Posle svega joj piju krv sa novom optužnicom - kaže blizak prijatelj folk pevačice. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар