SARAJEVO - Ekrem Jevrić, zvezda Jutjuba i nedavnog rialiti programa "Farma", prošle nedelje pretučen je u centru Sarajeva. On je nakon izlaska iz bolnice slučaj prijavio policiji, a razlog napada navodno leži u dugovanjima.

Bivši učesnik "Farme" i zvezda Jutjuba, Ekrem Jevrić, prošle nedelje je pretučen u centru Sarajeva nakon čega je sa teškim povredama prevezen u bolnicu.

Prema jednoj od verzija, Jevrića su na aerodromu dočekala dvojica muškaraca i ugurala ga u vozilo, a potom odvela u nepoznatom pravcu, gde su ga pretukli i ostavili samog.

Prema drugoj verziji, pratili su ga do stana njegove sestre gde su ga oteli dok se vraćao po stvari. Posle je navodno njegovoj porodici javljeno da se Ekrem nalazi u bolnici u kojoj se pojavio sav krvav i sa teškim povredama glave. To što je Ekrem povređen, nije sprečilo neke od članova medicinskog osoblja da se fotografišu sa njim.

Jevrić je po izlasku iz bolnice slučaj prijavio policiji. Pretpostavlja se da su mu napadači poznati, pa da razlog napada leži u nerešenim računima i dugovanjima.

Kako je Ekrem državljanin SAD-a, slučaj je prijavio i američkom konzulatu. (Blic)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар