Popularna glumica Penelopa Kruz priznala je da su se prioriteti u njemom životu potpuno promenili otkada je krajem januara rodila sina Lea, kako je nervozna zbog proslave rođendana, ali i da ona i suprug Havijer nemaju vozačke dozvole

Troipomesečni mališan je kruna njene ljubavi sa kolegom Havijerom Bardemom sa kojim je započela vezu sredinom 2007. godine, a venčali su se na tajnoj ceremoniji na Karibima u julu prošle godine.
- Sve one priče o majčinstvu i o tome kako ti se promeni život, stvarno su istinite. I što ja najbolje one su najlepše stvari koje ti se dogode u životu. Stoga, da moji su se prioriteti promijenili. Od onoga trenutka kada ugledaš to malo lice svog deteta, tvoj se život promijeni zauvijek - ispričala je Penelopa za junsko izdanje magazina GQ.
Španska glumica koja je 28. aprila napunila trideset i sedam godina u nedavnom gostovanju u šou Džeja Lena ispričala je da je tokom proslava rođendana nervoznija nego na dodeli Oskara.
- Rođendan sam proslavila na večeri sa prijateljima i porodicom Tada sam stvarno mnogo više nervozna nego na dodeli Oskara. Nervozna sam kada mi drugi pevaju Srećan rođendan i kada pred svima moram da otvaram poklone, jer ne znam šta da kažem ako mi se poklon svidi ili ne svidi. A nedavno sam na proslavi zapalila i svoju kosu zbog svećica na torti - rekla je Penelopa koja je otkrila i da ima veliki strah od vožnje.
- Znam da vozim, ali to ne radim jer se plašim, osim kada to zahteva lik koga igram. Ni Havijer ni ja nemamo vozačku dozvolu – priznala je glumica kroz smeh. (Story)

Pogledajte gostovanje u emisiji kod Džeja Lenoa:



Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар