POGLEDAJTE NAJNOVIJE VESTI  "RIJALITI MALDIVI"!

Iako najavljuju da će takmičenje početi za mesec dana, čelnici TV Hepi i dalje drže u tajnosti gde će biti napravljeno egzotično ostrvo

Ako ste se uželeli „igara bez granica“, Hepi televizija najavljuje sličnu formu pod radnim nazivom „Maldivi“. Reč je o sportskim takmičenjima koja će se održavati najviše u vodi, najčešće su to igre u bazenu, ili na pesku. Pošto će sve izgledati kao da su takmičari na nekom egzotičnom ostrvu, otuda i naziv serijala. Iako najavljuju da će takmičenje početi za mesec dana, čelnici TV Hepi i dalje drže u tajnosti gde će biti napravljeno egzotično ostrvo, kakve su igre u pitanju i za koju nagradu se učesnici bore.

Ipak, na kasting se već prijavilo više od 2.000 ljudi. Do sada su se prijavili mladići i devojke iz raznih gradova širom Srbije, ali i starije osobe. Među prijavljenima ima lekara, profesora, službenika...

Kasting će trajati do kraja meseca, kad će se i podvući crta i videti ko će moći da učestvuje na specijalnom takmičenju duha, izdržljivosti, ali i obrazovanja, talenta, kulture... Pravo učešća imaju samo srpski državljani, stariji od 18 godina, nije važno kog zanimanja, iz različitih gradova širom zemlje.

- Zabava je zagarantovana - rekla je Ana Marković, odgovorni urednik televizije Hepi. - Prijavilo se mnogo interesantnih, ekscentričnih ljudi.

Podjednako pravo učešća imaju muškarci i žene, sportski orijentisani, spremni na avanturu i testiranje svojih sposobnosti i intelektualnih mogućnosti.

- Mnogi će oduševiti gledaoce svojom harizmom, neki, naravno, neće uspeti da izdrže sve izazove, koje im sprema produkcija Srećne televizije - odaje Markovićeva. - Oni još ne znaju sva pravila, igre, ideje, jer je sve još tajna i saopštiće im se tek kad se bude znao konačan spisak takmičara.

Kako nezvanično saznajemo mesto gde će se snimati rijaliti Maldivi je "ostrvo" u Tvornickoj ulici u Zemun, kod industrije obuce Beograd i Metro prodavnice obuce. Ukoliko ste tu prolazili mogli ste videti da se dižu neke betonske zidine. Upravo iza tih zidina će biti "Maldivi". Inace na tom mestu su snimani i rijaliti Parovi.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар