Nedeljni zadatak s lutkama čini se da nekim ukućanima nije baš prijao. Nemešu je uneo nemir i podstakao ga na razmišljanje kakva je situacija napolju, ako je ovako neprijatna u kući.
Nakon treće priče, tj. bajke o kraljevstvu, Nemeševo i Marijanino raspoloženje nije bilo sjajno. Naime, jedan vitez je u predstavi pevao pesmu “Skini prsten s desne ruke”, aludirajući upravo na poznati par u kući, čija je lepša polovina udata i majka maloletne devojčice. Ovaj postupak, kao i Vladimirovo pričanje vica, koje se takođe na indirektan način odnosilo na par, negativno se odrazilo Nemeša i Marijanu, nakon čega je on mudro primetio:
– Svi se spdaju sa nama! - rekao je on i komentarisao da je svestan da neki od njih to ne rade zlonamerno, ali da već počinje da se pita kako je napolju, ako je trenutno ovakva situacija u kući. Možda bi bilo pametnije da se zapitao ranije kakve će reakcije izazvati njihovo ponašanje, budući da ono što su radili ne utiče samo na njih dvoje, već i na veliki broj ljudi koji su im bliski.
I pored vidne zabrinutosti, Nemeš teši Marijanu da bude jaka, da pusti njega da ide glavom kroz zid, a da ona samo skoči, jer će je on dočekati. (Izvor: vb4.emotion.rs)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар