Iako prvih sati stanari nisu odustajali od zadatka koji im može doneti imunitet, među prvima koji su se predali bila je Bojana. Čim je ona odustala za njom je pošla i Antonija. Ostali stanari grčevito se bore za ostanak u kutijama i imunitet. U kutijama je izgleda zaista udobno i ukućani imaju sve što im je neophodno. Od Velikog Brata dobili su čokoladice, vodu, kondome i svako od ukućana po neki različit predmet. Soraja je dobila gumenu zmiju, Horvat fotoaparat, a Ema kremu protiv komaraca.
Ukućani koji su bili u dnevnoj sobi nisu previše razgovaralii. Nikola i Bojana su ostali sami u spavaćoj sobi i časkali, ali je Nikola nakon nekog vremena napustio spavaću sobu i otišao u kuhinju kod Lestera, koji ga je obavestio da je iskoristio kondom. Tokom žurke u kući koja je bila u utorak uveče, osim Antonijine dojke, zanimljive su bile i neobične izjave stanara. Tako je u jednom trenutku Marijana ispalila "Ja sam prostitutka", Horvat ju je kratko nakon toga pitao da li želi da igra s njim, a ona mu je odgovorila: "Dogovori se s Nemešom, on je moj makro".
Bojana je izjavila kako joj je žao što je Marijani bila podrška posebno zato jer je videla da se Marijana nabacuje drugim muškarcima.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар