Frka koja se podigla zbog hapšenja Radosava Savatijevića Keneta, a zatim i razne spekulacije oko njegove navodne veze sa zvezdom „GrandaJelenom Kostov nateralo je ovu mladu pevačicu da odustane od pesme koju je već bila kaparisala.

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog ovoj Dimitrovčanki, Jelena je pronašla pesmu koja joj se mnogo dopala, koja govori o ljubavi između mlade devojke i opasnog momka i koju je planirala da snimi, ali je onda usledila čitava ova priča sa Kenetom, pa je morala da se oprosti od nje.
- Jeleni su „Blizanci“ ponudili pesmu, koja se njoj dopala na prvo slušanje, a numera govori o savršenom muškarcu, kog ipak neke mane čine ne baš toliko idealnim. Iako se Kostovljeva u tu pesmu zaljubila na prvo slušanje i znala je da će moći da je iznese na pravi način, prijatelji su je savetovali da bi za njeno dobro bilo da ipak bar na neko vreme odustane od pomenute numere, jer će je javnost sigurno povezati sa Kenetom - priča za naš list izvor koji dodaje da Jelena u prvi mah nije želela da odustane od pesme:
- Nije htela ni da čuje o odustajanju od te pesme. Ipak, kad se malo ohladila, sela i razmislila, a i porazgovarala s ljudima iz svog okruženja, shvatila je da bi pesma o problematičnoj ljubavi ipak bila za nju mač sa dve oštrice. Svako ko iole prati estradna dešavanja, u ovoj pesmi bi mogao u strofama i refrena da „prepozna“ uhapšenog biznismena - rekao nam je na kraju razgovora dobro obavešteni izvor.
U želji da proverimo ove informacije, pozvali smo Jelenu, koja je potvrdila naša saznanja:
- Da, imam pesmu za koju garantujem da bi bila veliki hit, ali ima mnogo reči u njoj koje bi se protumačile na pogrešan način. Dovoljna mi je bila sva ova situacija koja se podigla oko mene bez ikakvog razloga, samo mi još fali da narod celu priču oko mog hapšenja i čega sve ne poveže sa pesmom. Baš sam se zaljubila na prvo slušanje u nju, ali nažalost ipak će morati da sačeka neko bolje vreme. Možda ću je jednog dana i snimim, ali zasad, na moju veliku žalost, ne - rekla je Jelena za naš list.

Veza otkrivena posle hapšenja!
Spekulacije povodom navodne emotivne veze između Jelene Kostov i Radosava Savatijevića pokrenute su pre desetak dana kada je policija na graničnom prelazu uhapsila i privela ovog biznismena, koji se u tom trenutku našao s Jelenom u autu. To je bila inicijalna kapisla za pokretanje raznih priča i nagađanja, među kojima su najviše isplivala ona u kojima se spominje da je Savatijević zgodnoj pevačici kupovao stvari. Pevačica je sve te navode odlučno demantovala, napominjući da su oni samo prijatelji. (Izvor: Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар