Iako je delovalo da su dobri prijatelji i da poštuju jedan drugog, Ivan Ivanović je preksinoć u svojoj emisiji pokazao i drugu stranu „prijateljstva“ sa kolegom Ognjenom Amidžićem, optuživši ga za lopovluk.

Ivanović je u nekoliko navrata spomenuo svog kolegu sa suparničke televizije i okarakterisao ga kao „kradljivca ideja“. U trenutku kada je voditelj „Prve srpske televizije“ ugostio Adrijanu Čortan i pričao o njenom lapsusu „nju nau“, iskoristio je priliku i da isproziva Ognjena.
- Hteo sam i ja da napravim sličnu rubriku sa čitanjem imena gradova u bukvalnom prevodu na engleski, ali nisam. Ipak, nisam ja Ognjen Amidžić da kradem ideje! - izjavio je voditelj.
Da tu nije bio kraj Ivanovim prozivkama, pokazao je u nastavku emisije, kada je čitao koje rubrike nikada ne bi mogao da napravi, među kojima je bilo „Pet ideja koje Ognjen Amidžić nije ukrao“.
- Ne gledam to i zaista ne bih ništa komentarisao! - izjavio je Amidžić za „Alo!“ i nije želeo dalje da polemiše o komentarima kolege sa „Prve“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар