Uprkos svemu što je snašlo u poslednje vreme, najveća srpska zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović o jednoj stvari neće morati da brine, a to je kako će otplatiti prvu ratu duga državi od pola miliona evra! To će uraditi njeni najverniji fanovi!

Da ne bi bilo pogrešno shvaćeno, obožavaoci nisu organizovali akciju prikupljanja sredstava. Njihova podrška je i sada, kao i uvek, samo verbalna! Ceca će novac zaraditi legalno, prilikom prodaje svog novog albuma „Ljubav živi“. Naime,  preuzimanjem Cecine pesme „Šteta za mene“, a kasnije i celog CD-a, Ražnatovićeva će po svim realnim računicama zaraditi pola miliona evra, što je jedna od tri rate koju treba da isplati.
- Svi znaju sa kojim nestrpljenjem Cecini fanovi očekuju nove pesme, koje će, kako je najavljivano, biti autobiografske, i odbrojavaju dane do 30. maja, kada će se na internetu pojaviti prva numera. Upravo zbog tog interesovanja očekuje se da će album oboriti sve rekorde u prodaji - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je računica novca koji će Ceca dobiti vrlo jasna i realna.
- Objektivna očekivanja su da će se Cecin album prodati u tiražu od oko 200.000, a da će prvu pesmu „Šteta za mene“ preuzeti oko pola miliona ljudi, što znači da će Ceca tako zaraditi negde oko milion evra. Međutim, od te sume novca mora se odbiti za velike izdatke koji su neizbežni: proizvodnja CD-a koji košta oko 30 centi, marža koju uzimaju distributeri, a koja je 30 odsto od zarade, novac za prevoz, PDV koji se plaća državi i, naravno, novac koji će biti podeljen sa saradnicima. Kada se sve to sabere i oduzme, Ceci će ostati pola miliona evra! - objašnjava za naš list izvor blizak pevačici i dodaje da je onda vrlo jasno kolika je Svetlana zvezda i kolika armija fanova neće zažaliti za dinarom kada je reč o njenim novim hitovima.
Podsećanja radi, Svetlani Ražnatović je određen kućni zatvor od osam meseci i isplata kazne od milion i po evra, koju će imati prilike da otplati u tri rate od po pola miliona.

Mili: Ne razmišljamo o tiražu albuma!
Producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je stao iza projekta, prokomentarisao je kako oni ne razmišljaju o tiražu već je najbitnije da su dali sve od sebe da album bude dobar, ali i da svi koji kupe pesme preko interneta budu maksimalno zaštićeni.
- O iznosima prodaje i preuzimanju pesme zaista ne razmišljamo, bitno je da je sve odrađeno na najbolji mogući način. Internet sajt www.miligrammusic.com je tek napravljen, a dnevno ga već poseti oko 20.000 ljudi. Za sada se na sajtu nalaze samo informacije o datumu objavljivanja, a najbitnije je to što je sve kompletno zaštićeno od strane Banke Inteza, i preuzimanje je bezbedno, tako da je ova vrsta prodaje, iako pionirska kod nas, sigurna kao bilo gde u svetu. Postavljeni su američki serveri i sve funkcioniše onako kako treba - rekao je Mili za naš list.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар