Kompozitor Aleksandar Milić ekskluzivno otkriva da je novi album folk dive Svetlane Cece Ražnatović snimljen u tajnosti, da su pesme gotove i da će se pojaviti 30. maja.

Nove pesme Cece Ražnatović završene su i pojaviće se 30. maja. Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent, kaže da je uprkos sudskom procesu koji je bio u toku, Ceca stigla da otpeva novih devet pesama kojima će obradovati svoju publiku.

Album u izdanju “Miligrama”, za koji autor tvrdi da je najbolji u karijeri folk zvezde, rađen je u tajnosti i uspešno je završen pre nekoliko dana.

Dok se poslednjih mesec dana spekulisalo da li je Ceca u kući ili u inostranstvu, da li se negde sakrila ili nije, ona je svakodnevno u studiju “Miligram” snimala nove pesme sa Aleksandrom Milićem s kojim sarađuje već 17 godina.

- Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pevali, već navijali iz sve snage - kroz smeh priča Mili otkrivši jednu od najbolje čuvanih estradnih tajni o tome da je Ceca već otpevala svoje pesme koje će se pojaviti za tri nedelje.

- Ona iz poznatih razloga neće promovisati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umesto nje o njoj govoriće njene pesme - ističe Aleksandar Milić Mili i najavljuje pionirski poduhvat kada je reč o izdavaštvu u Srbiji.

Naime, od 30. maja jedna po jedna nova Cecina pesma može se preuzeti (uz novčanu nadoknadu) sa sajta www.miligrammusic.com.

Ceo album sa svih devet pesama moći će da se skine 17. juna, kada će se na kioscima u Srbiji pojaviti njen novi CD.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар