Pobednica rijalitija „Parovi“ i vlasnica 250.000 evra Zorica Dukić, u intervjuu za „Alo!“ otkriva da iza nje ne ni stoji političar ni biznismen i da je htela da se progura preko kreveta, uradila bi to odavno!

- Još ne verujem da smo Miloš i ja pobednici. Bila je veoma mala razlika u glasovima. Osećala sam u jednom trenutku da ćemo pobediti, ali kasnije sam se ipak dvoumila i nisam bila sigurna. Čula sam priče da je namešteno, da iza mene stoje moćni ljudi. Da je tako, ja ne bih ušla u rijaliti. Da sam htela slavu preko kreveta, imala bih je. Radila sam u banci, družim se sa starijima, jer su mi i brat i sestra stariji. Krećem se u uticajnom društvu i zbog toga misle da iza mene neko stoji. Ali nije tako - rekla je Dukićeva.
- Ti i Miloš ste raskidali, svađali se, mirili. Kakva je sada situacija? Da li ste zajedno?
- Jesmo zajedno. Svađali smo se u početku, jer nismo bili u nekoj ozbiljnoj vezi. On je tri puta dnevno imao treninge, slabo smo se viđali i onda smo ušli u vilu, bili osuđeni 24 sata jedno na drugo. Počele su da mi smetaju neke stvari kod njega, njemu kod mene i onda smo raskinuli. Zapravo smo tek tada shvatili, kada smo „kao“ raskinuli, da smo se sve vreme ponašali kao da nismo zajedno. Zatim smo porazgovarali, pomirili se i počeli da razmišljamo o nama. On je meni bio velika podrška, kao i ja njemu.

- Svađa sa Tikom je donekle obeležila rijaliti. Šta se zapravo dogodilo?
- Pročitala sam da je izjavio da ni pijan ne bi bio sa mnom. Ništa nisam slagala. Radili smo na jednom projektu. Povezao me kući i počeo je da pakuje priču. Da ima mlađu ženu, da je u njoj pronašao pravu ženu, da sam ja mnogo lepa devojka. I odmah sam okrenula ja priču na moju stranu. Nisam mu dozvolila to što je hteo. Isprovocirao me koliko je bio licemeran i kao veran mužić, pa sam rešila da kažem šta sam imala.
- Da li se kaješ zbog nečega?
- Kajem se što sam se nervirala i što sam dozvolila da me isprovociraju nebitni ljudi. Kajem se zbog svađa sa Milošem. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 25 април, 2011  

    sramota da ova mlada zena pobedi namesteno tuzno ruzno a narodu izvucene pare za glasanje fujjjjj

  2. Анониман // 25 април, 2011  

    zorica kraljica

Постави коментар