Iako nije bio fizički prisutan na porođaju, Vladimir Stojković je juče bio najsrećniji čovek na svetu jer je njegova supruga Bojana na svet donela zdravog dečaka, kom su dali ime Lav! Naime, Stojkovićeva je juče u 6 sati ujutru dovezena u porodilišteNarodni front“ i u 12.15 prirodnim putem se i porodila.

- Bojanu je u porodilište dovezla najbolja prijateljica Suzana Perić, a fudbalerova žena je odmah bila smeštena u isti apartman gde se svojevremeno porodila i Svetlana - Ceca Ražnatović. Na svet je donela dečaka, koji je težak 3.400 grama i dugačak 52 centimetra - rekao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da je golman bio presrećan kada mu se supruga javila.
- Kada je Bojana javila Vladimiru da se Lav rodio, on je počeo da skače od sreće, a kolege u hotelu su odmah počele da mu cepaju majicu, koju je imao na sebi. Nekoliko puta se presvlačio i svaki put bi ga „rastrgli“ - priča naš izvor.
Bojanu su u „Narodnom frontu“ posetili njen brat i porodica, dok je drugaricu zvala i kroz osmeh rekla: „Super se osećam! Sin Lav nam je presladak!“

Vladimir pobegao iz karantina da vidi naslednika!
Iako je morao da bude u karantinu u Jagodini zbog današnje utakmice, Vladimir Stojković je nekoliko minuta nakon saznanja da je postao otac krenuo put porodilišta kako bi video suprugu i sina Lava.
- Presrećan sam! Evo me u kolima, morao sam da izađem kako bih ih posetio u bolnici! Bitno je da se i Bojana i naš sin osećaju dobro, a ja ću brzo morati da se vratim nazad u karantin! Nažalost, neću moći da slavim večeras zbog sutrašnje utakmice, ali u narednom periodu ću sigurno obeležiti ovaj najsrećniji dan! Kupio sam poklone za ženu i jedva čekam da stignem tamo! - rekao je za „Alo!“ u telefonskom razgovoru poznati golman.


Odlična zarada
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар