Jaja od nedavno završenih uskršnjih praznika nisu stigla ni da se potroše, a već je stigao novi razlog za mezetluk, u vidu prvomajskog uranka, a to raspoloženje nije zaobišlo ni javne ličnosti, u šta se uverio i Alo paparaco.

Voditelj emisije „Zvezde GrandaVlada Stanojević je po svemu sudeći bio zadužen za nabavku namirnica za roštilj, pa smo ga tako uslikali kako u jednoj prodavnici kupuje roštiljsko meso. Da je ozbiljno shvatio ulogu, svedoči i to što je dugo gledao i odmeravao šta će se najviše dopasti njegovom društvu.
Istu tu obavezu, samo na drugom kraju grada, imala je bivša farmerka Jovana Pajić, koja je, kako smo saznali, već unapred naručila šta joj sve treba od mesnih prerađevina pa je, dok su joj mesari upakivali porudžbinu, još jednom bacila pogled na vitrinu ne bi li se možda uverila da nije nešto zaboravila. Za razliku od njih dvoje, voditeljka Suzana Mančić je po svemu sudeći bila zadužena za pripremu svežih salata. Tako je Suzi dobrih pola sata razgledala, opipavala i merkala sveže plodove paradajza koje je kupila, a potom se odlučila i za mladi luk, džak mladog krompira, kao i krastavce, peršun, ali i koju voćku.
Izvor: Alo


Odlična zarada
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар