Posle povreda koje su u četvrtak zaradili Soraja i Dražen, Veliki Brat je odlučio da ukine igru Koloseum. U velikoj želji da pobede i da postanu imuni na nominacije, takmičari su se povređivali što je postalo previše opasno.

Naime, kako vreme odmiče, ulog je sve veći, broj takmičara sve manji… Da bi izbegli dalje povređivanje takmičara, produkcija je odlučila da ukine Koloseum. Zbog toga je VB juče organizovao ukućanima ponovni, ali i poslednji Koloseum.

Ovoga puta bio je malo drugačiji od predhodnih. Naime, samo su se dva kapitena takmičila, i to u igri znanja. Na opšte iznenađenje svih ukućana, i na veliku žalost “otpadnika”, Nirmal nije uspeo da pobedi, i izgubio je u igri znanja od Lestera. Tužni i poraženi,otpadnici su se vratili u svoj “dom”, čekajući nestrpljivo moment kada će ih napokon VB spojiti sve zajedno u luksuznu kuću.
(Lola.rs)



Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 17 април, 2011  

    Gluposti. so koluseumot po-dobro e da nema koluseum poveke neka se spojaat site vo edna kuca a vaka glupoo e nz ama mn glupo go napravil VB. drazen e vo bolnica na soraja nogata BRUKAAAAA

Постави коментар