Dvoje ukućana sve otvorenije zavode jedno drugo. Igrajući se sa kaiševima od bade mantila kojim su se bičevali, dali do znanja da teško kontrolišu emocije

Ljubav između ukućana " Velikog brata" - Nikole i Tamare, sve se više razvija. Njih dvoje su se u petak uveče zavodili, a potom i igrali aludirajući na seks.

Naime, Nikola i Tamara sve teže sakrivaju koliko bi voleli da provedu vreme zajedno, ali bez prisustva kamera. To su i pokazali, igrajuće sa kaiševima od svojih bade mantila, kojim su se "bičevali" i davili. Aluzije su bile više nego očigledne, a videćemo dokle će izdržati suzbijajući strast koji gaje jedno prema drugom.

Međutim, dok su se Nikola i Tamara zavodili, u ispovedaonici se odigravala prva drama. Dragan sve teže podnosi boravaku kući, a njeno neslaganje sa ukućanima je postalo sve izraženije. Ona je u ispovedaonici VB otvorila dušu. Opet je plakala i time dokazala da je zaista najplačljivija ukućanka. Kao razlog svoje tuge, navodi da nema društvo u kući, nema nikoga sa kojim bi mogla da iskreno popriča.

Takođe je frustriraju "igre" ukućana, jer smatra da je spletkarenje odavno već počelo, a da se ona u tome ne pronalazi.

Slavica igra duplu igru
Slavica koristi svaku priliku da oplete ukućanke iz luksuznog dela kuće. Samo nije računala na to da će je oni videti i čuti.

Ona zbog otrovne strelice koju je uputio Dražen, mora da kuva svim ukućanima kao i da pere sudove. Slavica je svoj boravak kod "otpadnika" iskoristila da ogovara ukućane iz luksuznog dela, rekavši da samo ona pere sudove. Na njenu žalost, ovi su sve to gledali na tv-u. Nisu skrivali iznenađenost njenim postupkom, pa su bili jako razočarani. (Novosti)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар