Veliki Brat je spojio ukućane i od večeras će svi uživati u luksuzu, ali to nije sve. Novi nedeljni zadatak podrazumeva da će ukućani u parovima biti vezani jedan za drugog.
Ukućani će u novom nedeljnom zadatku biti vezani u parove 24 časa dnevno, pa se čini da Veliki Brat želi da se ukućani što bolje upoznaju i zbliže, a možda da uskoro gledamo još neki par pod čaršavima, kao što je to više puta bio slučaj sa Marijanom i Nemešom.
Ukućani će u ovonedeljnom zadatku biti vezani jedan za drugog posebnom "niti" koja će spajati njihove ruke. Sve vreme trajanja zadatka ukućani će danonoćno provoditi jedan uz drugog. Svaki par će imati dva puta po tri minuta u toku dana kada će moći da se odvoje od svog para, a za to vreme će moći samo da se presvuku. Sve ostalo parovi rade zajedno. To naravno nije sve. Veliki Brat je smislio i niz začkoljica koje će ovonedeljni zadatak učiniti veoma zanimljivim.
Veza između naših ukućana je neraskidiva i njihovi odnosi će se sasvim sigurno podići na viši nivo. (vb4.emotion.rs)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 18 април, 2011  

    Veće žensko đubre ne gazi zemljom od marijane...a nemeš je takva budala da je to neprirodno...kako ga samo voza ona lopata....vidjeće to kad izađe i vidi snimke...užasni su da povrati čovjek...pih.

Постави коментар