Posle pauze od 16 godina, Lepa Brena je u subotu uveče održala veliki koncert u Skoplju, okupivši u dvorani „Boris Trajkovski“ desetak hiljada vernih fanova.

Na dobro pripremljenom koncertu, zamišljenom kao svojevrsni vremeplov kroz bogati repertoar najveće balkanske zvezde osamdesetih godina, makedonska publika je potvrdila da, uprkos dugoj pauzi, nije zaboravila pesme Lepe Brene.

- Drago mi je što sam ponovo među vama. Mada se nismo videli toliko dugo, i danas se volimo. Mnogo vam hvala što se došli u tolikom broju – pozdravila je obožavaoce Lepa Brena.

Ne skrivajući nostalgiju za proteklim godinama, publika se prepustila Breninim pesmama koje su ih vodile kroz minule decenije. Uz pomoć dvadesetak odličnih muzičara, pratećih vokala i plesača, Brena je vešto održavala visok nivo emocija tokom puna tri sata.

Posle nekoliko „bisova“, pevačica je sišla u publiku i direktno „overila“ obećanje da će ubuduće češće dolaziti u Makedoniju za koju je, kako kaže, emotivno vezana.

Posle uspešno održanog koncerta u Skoplju, za tamošnje medije ostala je nerazjašnjena „enigma“ za koliko novca je folk zvezda „kupljena“ i dovedena posle toliko godina u Makedoniju. Naime, u poslednjih nekoliko godina, kako se pisalo, bilo je nekoliko bezuspešnih pokušaja da se Lepa Brena dovede u Skoplje. Svi ti napori su propali, navodno zbog previsoke cene od čak 100.000 evra koju je Brena tražila. Taj podatak niko nije želeo da potvrdi, ali ni da opovrgne.



Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар