Gostujući u emisiji “Veliki Brat – izbacivanje”, Slaven Blagić , Tamarin momak koji je preskočio ogradu zbog ljubavi, otvorio je dušu i pokazao da je daleko od naprasitog momka kakvog su ga predstavljali posle incidenta na ogradi.

- Kada mi je Tamara rekla da želi da uđe u kuću Velikog Brata, nisam bio oduševljen, ali sam je podržao”, ispričao je Slaven. On se prošle nedelje popeo merdevinama na ogradu “otpada” i počeo da se objašanjava sa svojom devojkom i njenom simpatijom u Kući, Nikolom. “Još pre nego što je ušla, rekao sam joj da će on, kome sam dao nadimak Bela Mečka, skočiti odmah na nju, ali ona nije verovala”.

- Verovao sam joj, ali sada je to poverenje donekle izgubljeno. Ipak, nadam se da će biti i vraćeno”, dodajući da nije siguran da li je sprečio da Tamara ode predaleko i uradi nešto zbog čega će zažaliti, ali se nada da se ona malo trgla. Takođe, potpuno iskreno, rekao je: “Da sam video nekog kako radi ono što sam uradio ja, rekao bih da je psihopata, ljubomorni kreten… Ali samo ja znam kako sam se osećao kada sam video da je Nikola onako poljubio za laku noć. Tog momenta sam se spakovao i otišao do kuće.”

Ovaj simpatični momak rekao je da bi, ukoliko bi mu Veliki Brat ponudio da uđe u kuću, to odmah prihvatio. Da li će VB zagristi udicu, videćemo. (Pulsonline)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар