Nakon žestoke žurke koji im je priredio Veliki Brat i uzavrelih emocija, stanari su se ceo dan oporavljali od previše alkohola i burnih reakcija. Na kraju su se Nemeš i Marijana ipak pomirili, a Bojana se proglašena najvećom manipulatorkom.
Osim što su ceo dan bili mamurni, nije se moglo ne primetiti očito neraspoloženje i haos koji je zavladao kućom na Košutnjaku. Iako su žurku i ovoga puta obležili Nemeš i Marijana – on ju je zaprosio, a ona ga odbila i optužila da je nezrelo derište, mnogi su se ukućani osećali prazno i izmoreno. Vidno neraspoloženi Nemeš odlučio je porazgovara s Bojanom o događajima koji su prethodili.
Prepričavao je kako mu je Marijana rekla da joj ne postavlja teška pitanja, na šta mu je Bojana savetovala da dobro razmisli o svemu. Po njenom mišljenju, Nemeš bi trebao da se malo povuče, jer ni Marijana ne zna šta zaista želi. Bojana je smatra jako nestabilnom i misli da je tek sad shvatila činjenicu da može da izgubi starateljstvo nad ćerkom. Nakon toga Veliki Brat u ispovedaonicu je pozvao Marijanu, pokušavajući na sve načine sazna šta se krije u njenoj glavi. Iako je bila jako škrta na ričima, rekla je kako je nakon buđenja stavila ružičaste naočari. Mrijana i Nemeš nisu međusobno mnogo razgovarali, a ona je Velikom bratu otkrila da joj je dovoljno da ga vidi živog i zdravog. Ali, kako je vreme prolazilo, nisu mogli da izdržei međusobnu odvojenost, pa su se na kraju pomirili i nastavili s nežnostima.
Ukućani su izabrali i šestog člana EU-a, a ta je čast pripala Lesteru. Osim toga, dobili su i novi zadatak – rangiranje po karakternim osobinama, odnosno po kriterijumu manipulativnosti. Najmanipulativnijom su proglasili Bojanu, a najmanje manipulativnim Lestera. (Svet.rs)


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар