Prvo je sinoć Marijana predložila Nemešu da sa Bojanom naprave nešto "u troje", a onda je Marijana popila, pa su se ona i Nemeš posle sinoćne žurke posvađali jer je ona odbila njegovu ponudu za brak, pa je Nemeš dobio napad besa, rušeći sve pred sobom.
Iako ima grižu savesti zbog svoje ćerke, to ne smeta Marijani da predloži seks u troje Bojani i Nemešu. Sinoć na žurci, Marijana je pitala Nemeša da li bi mu smetalo da se poljubi sa curom, misleći na Bojanu koja je bila tu. Nemeš je rekao da mu ni najmanje ne smeta, a Marijana je pozvala Bojanu da se "druže" njih troje. Bojana se smejala, ali je ljubazno i kroz šalu rekla da još nije toliko pukla i da nije "u tom fazonu". Marijana je prokomentarisala da ima još vremena i da ako se predomisli, slobodno neka se javi.

Noćas je bila žurka, a ukućanii su se lepo provodili. Neki su popili više, a neki manje. Nemeš i Marijana su plesali, on joj je pevao i sve je izgledalo idilično. Međutim, onda je Nemeš je legao preko nje, šaputali su kratko, i onda je Marijana sa sebe ljutito odgurnula Nemeša. Izgledalo je kao da joj je rekao nešto što joj se nije dopalo. A on ju je u stvari pitao da li hoće da se uda za njega. Nemeš je ustao, i krenuo ljutito da udara zid, neprestano, govorivši “Jeb.. ti pijana posla i džin”. Nemeš je nastavio da divlja i u tuš kabini, rušeći sve što mu se našlo pod rukom.

Pre svega toga, pričalo se i o Marijaninoj budućnosti. Marijana juče priznala pred ukućanima da je pogazila šansu svom detetu za sretno odrastanje. Bojana je na sebe preuzela ulogu “otvaračice očiju”. Razgovor je započeo Nemeš, pitavši Marijanu da li ona misli da je on glup, neiskusan ili nešto treće. Marijana je rekla da misli da je neiskusan. Priča se nastavila u pravcu odnosa Marijane i Nemeša u kome su svi učestvovali. Marijana rekla svima kako želi svom detetu da omogući sretno detinjstvo, kao i da je svesna da je to svojim ponašanjem u kući VB to sada onemogućila. Bojana se složila sa tim, pa je pitala zašto je to uradila, rekavši joj i da jer je pre mesec dana uradila sve da upravo njena ćerka nema normalno odrastanje. Dodala je da je Marijana jako sebična zbog svega toga, i da će posledice tek snositi po izlasku iz kuće VB-a. A Marijana, kao Marijana. Na sve to je samo slegla ramenima i nije komentarisala niti se protivila.

Na nedeljnom zadatku EU, Soraja i Horvat su primili Emu, zatim Nikolu a potom i Duška. Koliki autoritet ima Nemeš moglo se videti juče na zasedanju skupštine EU. Naime, predsedavajući su bili Soraja i Horvat , došlo je do glasanja ostatka ukućana za novog člana EU. Soraja je predložila da Duško bude sledeć član EU, međutim kada je došlo do glasanja, jedino je Nemeš podigao ruku. Tek tada su ostali ukućani krenuli sa podizanjem ruku, na šta je Soraja rekla da oni izgleda ne smeju da daju mišljenje dok ga Nemeš ne da. Nirmal je počeo da razvija teorije i vidno je nezadovoljan što i on nije u EU. Počeo je da truje ukućane kako se “članovi” EU drže zajedno, naročito je Bojanu hteo da uvuče u ovu priču. Bojana se nije nešto potresla, samo je rekla da joj je dosta više svega. (Izvor: emotions.rs)







ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар