Veliki zavodnik više ne zna šta priča, diže pobunu u Kući, hoće da izađe, priča o desetinama devojaka koje je imao, plače...
Nikola Nemešević Nemeš sve je više pod pritiskom i pomalo gubi kontrolu nad sobom. Novi zadatak je najviše u njemu izazavao strepnju i nervozu, pa stalno izmišlja neke pobune, ali i menja mišljenje.
U jednom trenutku ipak je pozovao Horvata da mu kaže da ne brine i da će oni ostati prijatelji bez obzira na zadatak:

- Zavoleo sam te, ostaćemo prijatelji… Nisam ni sanjao da više neću da je... po deset riba i da ću da se zaljubim. Zaljubljen sam u Marijanu zbog nje bih spavao i na pepelu – rekao je Nemeš.
Onda se malo smirio, posavetovao je ukućankama da uđu u dnevnu sobu i da tamo spavaju da ne nazebu napolju. U jednom trenutku izlazi u dvorište i razgovara sa Bojanom o tome kako je veliki šmeker i ima velike projekte:

- Za Marijanu ću sve da uradim. Sanjam da u rukama držim njenu bebu. Našu bebu…
Marijana prekida njihov razgovor, ljube se…Nemeš odlazi u ispovedaonicu i uplakan izlazi napolje… Plače još neko vreme, a onda leže uz Marijanu.
Pre toga nešto raniej u toku dana Nemeš je opet pričao o sebi kao fatalnom zavodniku te kako je imao devojku iz Litvanije, Australije… (bezzabrane)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар