Svaki ukućanin otpada ima pravo da boravi u dvorištu luksuznog dela kuće. Vreme za boravka je ograničeno na jedan ciklus peščanog sata.

Dragana je ukućane posetila i sa Tamarom, Bojanom i Marijanom se raspričala. Ona je zaboravila da ukućani otpada mogu da prate na televizoru njen boravak.

Potrešena negativnom atmosferom na otpadu Dragana je u negativnom kontestu pričala o većini svojih cimera. Ukućani sa druge strane su bez reči pratili Draganino izlaganje. Po njenom povratku svi osim Eme su se povukli u autobus.

Međusobno su komentarisali Draganine izjave i njeno ponašanje proteklih par dana. Očekivali su da im se pridruži, ali nje duži period nije bilo.

Dragana po povratku iz luksuznog dela kuće nije izašla iz radionice. Ostali ukućani su komentarisali o tračevima.

Složili su se da Mila nikada nije imala dlake na jeziku i da su je zbog toga cenili, zato su Draganu sa druge strane osudili. Dragana i dalje ne zna da su je ukućani posmatrali. Svi sem Nemeša su je ubedili da ništa nisu videli ni čuli. On je kroz šifre pokušao da joj kaže, ali ona nije htela da mu veruje.

Soraja nema nikakvu želju da se susretne sa Draganom,niti da komentariše njene izjave. Sve što je prokomentarisala bili je: „ Ni voda ne može da je opere“. (vb4.emotion.rs)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар