Veliki Brat se poigrao sa ukućanima, rekavši im da je došlo do greške prilikom ocenjivanja u "Koloseumu". Dragana priznala da joj se sviđa Nemeš

Veliki brat je odlučio da se malo poigra. Napravio je prvoaprilsku šalu na račun ukućana, rekavši im da je došlo do greške prilikom ocenjivanja u " Koloseumu", i da su pobednici u stvari gubitnici!

Vidno iznervirani, naročito Horvat, počeli su da gunđaju i da se pakuju, ne verujući da se opet vraćaju u "Otpad".

Sa druge strane, stanovnici " Otpada" su se jako obradovali, komentarišući da oni zaista i jesu zaslužili pobedu. Radovali su se, ne sluteći da je u pitanju šala.

Takmičari su se zamenili, ali ih je VB ubrzo vratio nazad, rekavši im da je u pitanju prvoaprilska šala.

Pre zamne svi ukućani su se sreli u kući. Nemeš i Marijana su se najviše obradovali jedno drugom! Jak zagrljaj i par prošaputanih reči, jasno su pokazali koliko jedno drugom nedostaju. Nemešova osećanja prema Marijani postala su još jača posle razvdajanja. Zabrinut za Marijanino zdravlje, velikodušno se ponudio VB u ispovedaonici da menja mesto sa Marijanom, jer se ona požalila na bol u jajnicima, a Nemeš smatra da će joj se na " Otpadu" zdravstveno stanje pogoršati.

Inače, Dragana se poverila VB da joj se sviđaju mistični muškarci poput Nemeša.

- Volim mističnost koju Nemeš ima - poverila se Dragana Velikom Bratu. Dragana nikako ne uspeva da sakrije svoje simpatije prema njemu, što primećuju svi ukućani.

A da li će Nemeš preboliti staru ljubav uz pomoć nove, videćemo.

Duško uči da pliva
Da li zbog novog društva ili zbog lepog vremena, ali Duško je odlučio da se prvi put okupa u bazenu kuće VB.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар