Žurka koja je pre dve večeri održana posle koncerta grupe „Tap 011“ pored dobre zabave donela je i potvrdu da pevačica Goca Tržan ipak nekad nosi gaćice.

Naime, pošto je prošle nedelje u emisiji Ognjena Amidžića na divan način počastila muški deo publike pogledom na njenu mačkicu, „survajverka“ je u klub „Bejbis“ došla u seksi gaćicama. Da li je pre polaska na žurku zaboravila da ih skine ili se možda zabrinula da joj se maca ne prehladi jer haraju virusi, ostalo je nepoznato. Tek, dok je Goca sve vreme igrala i pevala, veš boje kože onemogućio je njenoj cicani da dođe do vazduha u prepunom klubu. Dobro raspoloženje nije manjkalo ni kod Ivane Peters, kao i kod njihovih naslednica, Ane Štajdohar i Nataše Guberinić. A da to veče bude označeno i kao „Veče ljubavi“, potrudila se opet Goca, koja je koristila svaki trenutak kako bi izljubila svog muža Ivana Marinkovića, a njenim stopama je išla i pevačica iz druge postavke „tapovaca“ Ana Štajdohar, koja se nije odvajala od dečka Nikole Demonje. Da i te kako zna da uživa u životu, pokazao je i glumac Dragan Okanović iliti Sin Dragan, kod koga se smenjivao red smeha, red ljubljenja sa ženom i red igranja, dok su Milan, Pera i Đorđe uživali u čašici alkohola i muzici.

Peri pauk odneo auto!
I dok je sa svojim prijateljima i kolegama uživao u žurki posle koncerta, Pera iz „Tapa“ nije ni sumnjao da je njegovog četvorotočkaša odneo pauk. Naime, posle „Arene“ svi su se uputili u centar grada kako bi proslavili dobro obavljen posao, ali zbog velike gužve „tapovac“ nije našao baš podobno mesto za parkiranje.
- Prvo što sam otkrio kad smo izašli iz kluba u Knez Mihailovoj je da mi je pauk odneo auto, ali dobro, šta je tu je - rekao je Pera.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар