Dan posle drugog seksa koji se desio nakon žurke u kući „ Velikog brata” naočigled većine ukućana između Nikole Nemeševića Nemeša i Hrvatice Marijane Čvrljak, zgodni Beograđanin je priznao da se kaje što je imao seks sa udatom ženom.

Ipak, on je za svoje postupke i pijanstvo optužio Radašina Miljkovića koji ga je nagovarao da pije.

- Radašin je kriv za sve jer nam je doneo piće u bazen. Ničega se ne sećam i krivo mi je zbog cele situacije sa Marijanom – zabrinuto je prokomentarisao Nemeš. Sa druge strane, Marijana je držala u ruci sliku svoje dvogodišnje ćerke Nikoli i kroz suze priznala da je osramotila svoju porodicu i da je loša majka.

- Kajem se zbog svog ponašanja i mislim da sam jako loša majka. Brine me kako će moja porodica reagovati na moje ponašanje – rekla je ona. Za to vreme na otpadu je došlo do ozbiljne svađe između manekenke Soraje Vučelić Sare i kozmetičarke Dragane Strahinjić.

- Ti si jako dvolična devojka, po ceo dan skačeš i ponašaš se kao neka balavica. Imaš neke čudne halucinacije i nisi čista – revoltirano je odbrusila Sara, na šta joj je Dragana burno odgovorila,

- Ti meni smetaš, i non-stop me boli glava od tebe. Zavodiš tu, a verujem da ćeš se udati za penzionera. Biraj reči koje koristiš kada se meni obraćaš jer se ja ničega ne stidim i mogu da kažem mnogo toga o tebi – zapretila je Dragana. (Press)



Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар