Vest koja je danas popodne poput oluje prostrujala estradnim krugovima prestonice, večeras je potvrđena: došlo je do spektakularnog izmirenja Jelene Karleuše i Seke Aleksić. Susretu je kumovao zajednički prijatelj koji je došao na ideju da snimi duet dve estradne dive i objavi ga kao singl. Kako je isti obezbedio i sponzora za spot čiji če budžet navodno biti 60.000 eura i snimaće se u Sevilji u Španiji! Spot će, kako saznajemo sponzorisati "Pepsi Cola" koja na ovaj način pokušava da "na velika vrata" napravi proboj na srpsko tržište koje je tradicionalno pod "dominacijom" njihovog globalnog konkurenta "Coca Cole"...
Kada je i Seki i JK predočen čitav plan obe su posle par dana premišljanja pristale da se nađu na večeri u restoranu "Metropolitan" u hotelu "Hajat". Na iznenađenje posrednika i njegove verenice koji su prisustvovali večeri, dve pevačice su se zbližile "na prvu loptu" i počele da ćaskaju kao da su stare drugarice. Večera je potrajala do ponoći pa su im konobari u "Metropolitenu" predložili da druženje nastave u susednom "Havana baru" u kojem je dozvoljeno pušenje. Pozvali smo večeras obe akterke priče za izjavu: "Istina je, pomirile smo se i to je sve što mogu da kažem u ovom momentu!", bila je škrta na rečima Jelena Karleuša. Nešto pričljivija je bila Seka Aleksić Piljkić: "Nisam još definitivno odlučila ali mi se ideja o spotu u Sevilji jako dopada! Jelena i ja smo se srele, to je tačno i to je bio jedan potpuno normalan razgovor dve odrasle i civilizovane osobe!"
Očekuje se da snimanje sporta u Sevilji bude u nedelju pred Uskrs koja je u tom španskom gradu poznata kao Semana Santa i karakterišu je mnogobrojne procesije i manifestacije. Kako će ovo, slobodno možemo reći - istorijsko pomirenje odjeknuti na domaćoj estradi ostaje nam samo da nagađamo.(Svet)

APRILI LI LI  :)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod. 

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар