Marijana je toliko uplašena od današnjeg izbacivanja da joj je i pozlilo! Ona predoseća da će biti večeras nominovana i da joj sledi izbacivanje iz kuće Velikog Brata.
Od silne brige zaboleo je stomak, savijala se od bolova, ali je odbila lekarsku pomoć. Ona se poverila ukućanima da se plaši izlaska, zato što zna da će je, kada izađe, sačekati neprijatne stvari!
Ipak, Marijana se ne kaje zbog postupaka u kući jer joj je moto da je bolje da žali za nečim što je uradila nego za nečim što je propustila.
O tome šta da rade ako se njene slutnje ispune, Marijana i Nemeš su razgovarali u sobi. On je veoma zabrinut da joj se nešto ne desi, pa je pitao da li ima telefon, kartice, novac, na šta mu je ona odgovorila da je sve ostavila zaovi. Zbog toga, on joj daje instrukcije da se javi njegovim drugovima i da će se oni pobrinuti za nju, te joj kaže kod koga može da ostane.
Nemeš kaže da bi mu bilo lakše kad bi mogao da se čuje sa roditeljima samo dva minuta da im kaže šta je i kako je.
Marijana je potom otkrila Bojani i Soraji da se veoma plaši susreta sa ocem, jer joj mnogo puta nije bio podrška u životu, ali da još više strahuje od muža. Bojana je tešila rečima da veruje u Nemeša, u njihovu priču i da će sve biti ok. (bezzabrane.com)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар