Glumac Tihomir – Tika Arsić na neko vreme povući će se sa svojom suprugom Jelenom iz medija ne bi li sabrao utiske iz rijaliti šou-programa „Parovi“ i video šta dalje.

U ovu avanturu nije se, tvrdi, upustio zbog zabave, niti radi popularnosti, već iz nužde:
- Žao mi je što sam morao da uđem u rijaliti. Osećam se poniženim jer sam na takav potez bio primoran iz egzistencijalnih razloga. Narednih 15 dana neću davati nikakve izjave za medije jer se stidim! Stidim se pred ljudima, svojim prijateljima i porodicom. Morao sam mesecima da se družim sa ljudima koji nemaju osnovnu kulturu. Pa, neki od njih nisu završili ni dva razreda osnovne škole.

Jelena i ja živimo kao podstanari i zbog teške materijalne situacije pristali smo da ogolimo svoju intimu pred narodom. Zaista mi je krivo što je do toga moralo da dođe – ispričao nam je u jednom dahu Tika. Da Jeleni i njemu zaista nije lako, pokazuje i činjenica da su pristali da ogole svoju privatnost više nego ikada ranije.

Arsić je svoju lepšu polovinu zaprosio pred kamerama, pred kojima su se i venčali. Ovaj par je još u rijalitiju pokazao svoju rezigniranost zato što je bio nominovan sa „prostitutkama“, kako je Jelena nazivala Draganu i Ivanu. (Kurir)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар