Voljena žena ne stari, rekao je ruski književnik Maksim Gorki. Da bi se takvo osećala, vrlo je bitno da uvek može da se osloni na partnera. Zbog toga on mora biti pun samopouzdanja, snažan i iskren. Kakav treba da bude idealan partner?

Ženu će oduševiti ako se interesuje za njene časove joge, a uz to joj priređuje i iznenađenja kao što je doručak u krevetu.
Bez obzira koliko su emancipovane, žene žele velikodušne muškarce koji će ih razveseliti poklonom - nije važna vrednost, važno je da pokaže ljubav sitnicom.
Takođe, većina ih žudi za ambicioznim partnerom koji ima jasan životni plan koji uključuje i nju. Nijedna žena ne želi da je on upoređuje s bivšom i važno je da ne zaboravi da joj daje komplimente.
VOLIM TE
Kad su zaljubljene, žene žele u svakom trenutku da znaju da su osećanja obostrana. Zbog toga im je važno da partner ne samo postupcima nego i rečima to dokazuje. Reči "volim te" ona želi da čuje jednom dnevno.

VAŽNI DATUMI
Koliko god se to muškarcima činilo nevažnim, žene žele da oni pamte važne datume kao što godišnjice ili datum njenog rođenja. Datum prvog poljupca je već stavka koja bi je "bacila" u nesvest.

SMEH
Muškarac s dobrim smislom za humor može da osvoji svaku ženu. Kad je neraspoložena, mora da se potrudi da izmami njen iskren osmeh na lice.

MASAŽA I SEKS
Osim dobrog seksa, ženama su važne i svakodnevne fizičke nežnosti zagrljaj, recimo, poljubac pre odlaska na posao.

Sa idealnim partnerom žene se osećaju zaštićeno i opušteno, a partner mora da joj da do znanja da neće dopustiti da joj iko naudi. Svaka žena osećaće se voljeno ako joj partner pomaže u kućnim poslovima - ako nije dobar kuvar, a dočeka je toplo jelo, biće sigurna da je mu je stalo do nje

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар