Postizanje zajedničkog vrhunca je precenjeno, kajanje zbog seksa za jednu noć je pase, sve erogene zone su prihvatljive. Sve to i još puno svaka žena nauči do 30. godine kada konačno želi da "naplati" svoje seksualno iskustvo.

Tridesete su godine u kojima žene ulaze u smireniju fazu, period života kada mogu bez straha da kažu šta žele, one su dovoljno iskusne, samopouzdane i vešte da postignu potpuno fizičko zadovoljstvo. Tada one konačno mogu i znaju da se izbore i dobiju sjajnog partnera i kvalitetan seks.

Nerealni orgazmi
Iskusne žene ne stvaraju nepotrebni pritisak -one znaju da zajednički vrhunac nije važan za kvalitetan i dobar seks.

Kajanje
Imali ste divlji seks za jednu noć. Pa šta? Niste lošija osoba, ako ste to uradili. Vi ste jednostavno uživali u strasti.

Bez opterećenja zbog nedostataka
U dvadesetim ste verovatno pre skidanja odeće obavezno bili na mnogobrojnim tretmanima kod kozmetičara i tek kad ste bile sigurne da nema nijedne dlake, akcija je mogla da počne. Sa godinama ste postali manje opterećeni i nikada nećete odbiti seks jer ste se depilirali pre deset dana.

Sve zone su prihvatljive
Svi njegovi delovi tela su potencijalne erogene zone. Znate već šta ste sve izbegavali, a sada ste spremni za eksperimente.

Poznaju svoje telo
Ništa nije seksipilnije nego kada pokažete partneru šta želite. Pravi muškarac će se potruditi oko vas. Takođe, shvatile ste i da savršene grudi i guza ne znače da će akcija biti sjajna.

Užitak isto što i romantika
Seks može biti odličan i ako ste "to" uradile na brzinu na kuhinjskom stolu ili ako pod vedrim nebom posle lude žurke. Sve je to OK, prihvatljivo i seksi.

Obavezna zaštita
Kondom nije nešto što treba izbegavati ili se plašiti da izgovorite. Svesni ste posledica koje mogu nastati posle nezaštićenog odnosa. (zena.blic)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар