Direktor „Grand produkcijeSaša Popović u intervjuu za jedan nedeljnik pokazao je da njegova komunikacija sa Željkom Mitrovićem nije baš idealna. On je sada pokušao da demantuje tvrdnje vlasnika Pinka iznete u ekskluzivnom razgovoru za Kurir 18. aprila.

- Svi tračevi koje sam čuo i sve o čemu se šuškalo u medijima, ne samo sada nego i pre osam meseci, bilo je generisano iz „Grandovih“ ambicija – rekao je tom prilikom Mitrović, a Popović priča sasvim drugu priču:
- Željko Mitrović je jednom prilikom rekao da to potiče iz“Grandove“ kuhinje. Tvrdim da to nije istina i da se te spekulacije plasiraju s druge strane!

Popović je izjavio i da nije tačno da će se nedeljno emitovati samo dve „Grandove“ emisije.

- Pouzdano tvrdim da će se svih pet „Grandovih“ emisija koje su se do sada emitovale na ovoj televiziji (Pinku, prim. aut.) i dalje prikazivati. Ništa se ne menja! – naglasio je Popović, iako nam je Mitrović u intervjuu dao drugačiju informaciju:
- Danas postoji opšti trend sužavanja produkcije i toga su svesne obe strane. Mislim da mi te stavove delimo s njima („Grandom“, prim. aut.), pre svega sa Sašom Popovićem, koji je u razgovoru sa mnom rekao da bi u budućnosti broj „Grandovih“ sadržaja mogli da smanjimo i da celu priči svedemo na maksimalno dve emisije nedeljno. (Kurir)

U najmanju ruku zanimljivo, zar ne?

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар