Trenutno najpopularniji reper u Srbiji nije niko drugi do glumac i reditelj Lazar Ristovski, čija je pesma „Radnički rep“ hit na internetu.

U iščekivanju premijere filma „Beli lavovi“, za koji je i otpevao numeru, Laza uživa u pohvalama za svoj muzički uspeh i tvrdi da ova pesma, posvećena radničkoj klasi, nije naljutila političare koji će doći na premijeru njegovog novog ostvarenja.
- Niko mi nije zamerio to što sam napravio ovu pesmu, čak ni od političara. To je umetničko delo, kao i film, čija je premijera večeras, i pozvao sam sve svoje prijatelje, a i one koji to nisu. Pozvao sam i političare, naravno, predsednika Tadića i gradonačelnika Đilasa - tvrdi Ristovski i ističe da uprkos tome što njegova pesma, a po svemu sudeći i film ne govore u prilog trenutnoj vlasti, on smatra da je predsednik pametan čovek i da će pogledati film.
- Predsednik je toliko pametan čovek da sam siguran da će pogledati film i da mi neće zameriti. Ovo ostvarenje je veoma, veoma poučno, ali neću njime napraviti nikakvu revoluciju, to mi je jasno - kaže reditelj.
(Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар