Majka Nikole Nemeševića, Nada, odlučila je da izbaci sina iz kuće ako poželi da joj za snajku dovede Marijanu (još uvek) Čvrljak!

Naime, da li zato što ne može više da izdrži pritisak javnosti i prepričavanja o ponašanju svog sina jedinca ili iz nekog drugog razloga, Nemeševićeva je rešila da se uživo uključi u program „Pozovi Velikog Brata“ i kaže svoje, ne lepo, mišljenje o potencijalnoj snaji. Uključenje u program se desilo dok je Marijana Mićić vodila emisiju u kojoj joj je gost bila izbačena ukućanka Slavica Đulejić i dok su ćaskale o odnosu Marijane i Nemeša. Tada je gospođa Nemešević uskočila u program i počela da viče i da vređa Čvrljakovu, za koju je rekla čak i da ima seks s njenim sinom zbog para.
- Više emisiju ni ne gledam nego mi prijatelji prepričavaju događaje. Naši prijatelji iz Hrvatske rekli su nam da je Marijanin život dosadan, da je bolesna, kao i da je dobila novac od produkcije za seks u kući, ali ne samo s jednim muškarcem. O njoj nemam ništa lepo reći. Ona neće doći u Beograd, niti će živeti sa Nemešom. Mogu jedino biti beskućnici i klošari, ali u stanu u Beogradu sigurno neće živeti. Nisam rekla da je Marijana pijanica, ali je alkoholičarka jer stalno nešto pije - vikala je Nada, dok je voditeljka pokušavala da je smiri.
- On je sebi uništio život. Samo se nadam da Marijana neće preneti mom sinu neku neizlečivu bolest - nastavila je sa prozivkama Nikolina mama, a zatim spustila slušalicu, ne dozvolivši da joj Mićićeva odgovori bilo šta. Doduše, ona je svejedno prenela stav produkcije da niko nije dobio nikakav zadatak i da će o svemu moći da se ispriča sa sinom kada bude izašao iz rijalitija.

U želji da čujemo da li ima i neke konkretne dokaze za svoje tvrdnje, pozvali smo gospođu Nadu, ali se ona nije javila na telefon do zaključenja ovog broja.

„Emoušn“: Nije istina!
Pošto je u svom javnom istupu Nada Nemešević optužila i produkciju „Emoušn“ da plaća učesnike da bi imali seks, iz ove kuće su se oglasili i oštro demantovali.
- Gospođi je lakše da tako razmišlja i da se teši time. To nema veze s istinom. Niko nije plaćen za bilo koje zadatke niti postoje zadaci o kojima javnost nije obaveštena - rekli su nam iz produkcije „Emoušn“. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар