Dok je Danilo Ikodinović javno prošetao svoju devojku Tanju Vračarić, Nataša Bekvalac svog novog izabranika Ljubomira Jovanovića krije kao zmija noge!

Koliko dobro uspevaju da sakriju svoju romansu, govori i to što je novi dečko prošle nedelje Natu pratio tokom puta u Crnu Goru, a da niko nije uspeo da ih uslika. Kako „Alo!“ saznaje iz dobro obaveštenog izvora, pevačica i rukometaš proveli su nezaboravne dane prošle nedelje, kada je ona nastupala u kotorskoj diskoteci „Maksimus“.
- Pre dva meseca Nataša je sa sestrom Kristinom bila u gradu, gde su sasvim „slučajno“ naletele na Vladu Mandića i njegovog klupskog saigrača Ljubu. Mandić je pozvao sestre na piće, što su one rado prihvatile i tada su sevnule varnice između pevačice i sportiste. Kao što obično biva, njih dvoje su razmenili brojeve telefona, nakon čega je usledila razmena poruka. Vrlo brzo, poruke su prerasle u razgovore koji su trajali satima. Ljubav se rodila, njih dvoje su zajedno, a sama činjenica da je Jovanović prati na gotovo svim nastupima govori da je veza ozbiljna - kaže naš izvor blizak paru.
- Međutim, pošto je Nataša i dalje u zvaničnom braku sa Danilom Ikodinovićem, njih dvoje nisu želeli da se eksponiraju u javnosti dok ona ne okonča brakorazvodnu parnicu. Novosadskom čaršijom kruže priče da se Nataša redovno viđa sa Ljubomirom, a da joj za susrete sa njim kao paravan služe njena sestra Kristina i rukometaš Vlada Mandić, koji su sada obnovili vezu. Opšte je poznato da su Vlada i Kristina imali burnu ljubavnu vezu koja se završila raskidom. Nakon toga, Vlada se oženio, a Kristina udala, da bi oboje doživeli bračni brodolom. Vlada i Kristina su obnovili vezu, pa sada svo četvoro uživaju u ljubavi - završava naš izvor.

Kako bismo čuli komentar aktera naše priče, pozvali smo Bekvalčevu i Jovanovića, ali oni su bili nedostupni do zaključenja ovog broja. Sa druge strane, imali smo više sreće jer smo dobili Vladu Mandića, koji nam je rekao:
- Tačno je da sam upoznao Natašu i Ljubu. Oboje ih poznajem preko 10 godina, dobri smo drugari, s tim što sam sa Ljubom nešto bliži jer zajedno igramo rukomet u Vojvodini. Ne mora da znači da neko neobavezno druženje, ručak ili piće bude protumačeno kao veza između dvoje ljudi. I Nataša i Ljuba su mi veoma dragi, odrasli su ljudi i šta god se desi između njih, a da je njima lepo ja ću to podržati - rekao je za „Alo!“ Mandić.

Bekvalčevoj Mandić „taličan“!
Rukometaš i aktuelni dečko njene sestre Kristine Bekvalac, Vlada Mandić, već je u prošlosti kumovao ljubavnim vezama Nataše Bekvalac. Svi oni koji su upućeni u estradna dešavanja znaju da je upravo on upoznao Danila Ikodinovića i Natašu, jer su u to vreme on i Ikodinović bili najbolji drugari. S obzirom na to da se Nata udala za Daču, a brak je posle nekoliko godina doživeo brodolom, postavlja se pitanje da li će i ova romansa između novosadske barbike i Ljube Jovanovića imati sličan epilog, ili će ovoga puta Mandić doneti više sreće pop pevačici.

Top lista
- kafedžija
- biznismen
- glumac
- pevač
- kontroverzni biznismen
- vaterpolista
- teniser
ko je sledeći?(Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар