Odmah po izlasku iz kuće Velikog Brata, Dragana Strahinjić je osula paljbu po Nemešu i Marijani, tvrdeći da im je seks poslužio kao sredstvo za opstanak.

- Odnos Marijane i Nemeša ne podržavam. Iz patrijarhalne sam porodice, ali opet ne želim da komentarišem ko šta radi. Ja sebi nikada ne bih dozvolila takvo ponašanje i nikad se na bih služila takvim sredstvima kako bih opstala u „Velikom bratu“. Zato sam i ispala - kaže za „Alo!“ Strahinjićeva i ističe da je regionalni rijaliti pun licemera, a najveći je svakako Nirmal.
- Ja sam jedina učesnica koja je sa Horvatom i Nirmalom ušla u otpad Velikog Brata. Nirmal me je od starta ponižavao, a kad je ušla Soraja, on je počeo s njom da mi mrsi konce. Nirmal gaji simpatije prema Soraji, ali oni su svakako nespojiv par. Mada, mislim da su se pomalo i našli, jer kako kaže naš narod: „Svaka krpa nađe zakrpu“. Onda je Soraja počela da me ogovara, jer joj prosto nisam dozvolila da baš uvek bude superiorna. Osim Nirmala i Soraje, svakako najveći licemer je Slavica - tvrdi Dragana, koja je objasnila i zavlačenje svojih ruku u Sorajine gaćice prilikom jedne masaže.
- Pa to je bio samo deo posla. Ona se žalila da je boli kičma, a pošto ja radim i masaže, izmasirala sam je, a da bih joj bolje izmasirala lumbalni deo, morala sam da zavučem ruke dublje u trenerku - kaže sada već bivša učesnica „Velikog brata“. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар