Nakon što je sinoć Tamarin dečko Slaven preskočio ogradu u nameri da se obračuna sa svojom devojkom i Nikolom, u kući je nastala prava pometnja. Ne samo zbog njegove svađe sa ovim golupčićima, koji tvrde da su ipak samo prijatelji, već i zato što je ukućanima otkrio neke informacije iz spoljašnjeg sveta.
Nakon što je čula šta je Slaven imao da kaže, Marijana se rasplakala i satima nije mogla da se smiri. Šta li je to čula lepa Šibenčanka - da li joj je rekao da se cela javnost naslađuje scenama seksa između nje i Nemeša, ili možda da je otac Ivo izjavio da je ona za njega mrtva, ili pak da joj iz rodnog mesta poručuju da joj je bolje da se kući uopšte ne vraća, nije poznato, tek, očigledno je da je Marijanu to što je čula veoma pogodilo. U jednom trenutku, čak, vikala je da će se ubiti ukoliko je ne puste napolje.
Ona je Slavenovo ponašanje prokomentarisala kao "mušku sujetu", dok je Tamara branila svog dečka, objašnjavajući da je on to sve uradio ustvari iz ljubavi, u afektu, te da inače nije takav.
(vb4.emotion.rs)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар