Posle seksa, zaljubljivanja i bračne ponude, između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića, na veliku radost njegove i njene familije, došlo je do raskida!

U toku žurke koju je organizovao Veliki Brat, Hrvatica je po običaju popila, a mladi pevač je taj trenutak iskoristio za prosidbu, koju je ona odbila, zbog čega je usledila svađa i prekid veze.
- Onog momenta kada sam te video u kostimu „Abe“, odlučio sam da ćeš mi biti žena - pričao je Nemeš, dok mu je Marijana davala do znanja da je shvatila da oni u stvari nisu jedno za drugo.
- Ne želim da budem između tebe i tvojih roditelja - saopštila mu je Hrvatica i tako izazvala bes operskog pevača.

- Šta ti misliš da sam ja glup, neiskusan, šta? - upitao je povređeni Nikola i dobio jasan odgovor: „Neiskusan!“
Nakon što se žurka završila, Nemeš je odlučio da još jednom pokuša da priđe njegovoj dragoj i zatraži njenu „ruku“, pa je legao preko Marijane, a zatim joj, preplavljen emocijama, ponudio brak. Čim je čula ponudu, neverna kućanica iz Šibenika odgurnula ga je grubo od sebe.
- Je*em ti i pijana posla i džin - vrištao je Nikola, a zatim otišao pod tuš i razbio sve što mu je bilo na dohvatu ruke. U jednom trenutku je počeo rukama da udara o zid i lomi sve stvari koje su se nalazile u kući i time pokazao koliko ga je pogodilo odbijanje.
Nemešević je u toku večeri sedeo sam za trpezarijskim stolom, držao se za glavu i pevušio: „Ti ne ličiš ni na jednu, a puno sam žena sreo, mnogima sam kose pleo, a tebe sam zavoleo.“
Možda bi bilo bolje da je pevao: „Uzalud vam trud, svirači!“

Marijana predložila seks utroje!
Marijana Čvrljak je očigledno htela da osveži svoj buran ljubavni život koji vodi sa Nemešom, pa je predložila da im se u akcijama koje imaju priključi i Bojana. Naime, dok su igrali, Hrvatica je pitala markantnog pevača da li bi mu smetalo kada bi ona poljubila devojku, misleći na Bojanu, koja je u tom trenutku đuskala pored njih. Kada joj je rekao da mu to ni najmanje ne smeta, ona je odbojkašici predložila da im se pridruži i da se njih troje malo „druže“. Ovu ponudu je plavuša odbila uz obrazloženje da nije pukla.
- Toliko još nisam pukla. Nisam vam ja u tom fazonu - ljubazno je odgovorila Stojkovićeva, a Marijana je prokomentarisala da ima vremena i da se javi ako se predomisli. (Alo)


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар