Glumac i voditelj Vladimir Aleksić sa zadovoljstvom najavljuje da dugoočekivana druga sezona šou programa “Ja imam talenat” napokon startuje 17. aprila na RTS-u.

Iako je prvobitno trebalo da se emituje pre Nove godine, pa onda u februaru, čini se da su producenti šoa “Ja imam talenat” čekali lepo prolećno vreme za početak. Publika će uskoro videti ko će postati novi Pilerovi, odnosno ko će zameniti pobednike iz prve sezone.
Detalji novog serijala biće uskoro poznati, ali priča oko “Ja imam talenat” u principu ostaje ista – tročlani žiri u nekoliko ciklusa emisija biraće bilo pojedinca ili grupu koja pokaže najviše sposobnosti na sceni. Kastinzi su završeni i izabrani su takmičari koji će se nadmetati za titulu najtalentovanijh.

Pored angažmana u ovom zabavnom rialiti programu takmičarskog karaktera, Aleksić radi punom parom i to u Italiji, gde je nedavno završio snimanje filma „Boris”, a sada ga očekuje uloga u popularnoj seriji „Di Mateo”.
- Film „Boris” je svoju premijeru imao u Italiji pre nekoliko dana, a nastao je po principu „Seks i grada” i predstavlja parodiju na filmski svet. Ja igram sveštenika koji ima niz komičnih situacija sa glavnim glumcem. Glumac je umišljena filmska zvezda koja dolazi u njegovu siromašnu parohiju i počinje da se ponaša neprimerno prema ljudima koji tu žive – kaže Aleksić, koji je nakon ove uloge dobio i poziv da gostuje u popularnoj italijanskoj seriji „Di Mateo”, koja se već godinama emituje na kanalu Rai Uno.

- U ovoj seriji gostujem u jednoj od epizoda i igram Finca, čija devojka biva ubijena, zbog čega će on doputovati u Italiju kako bi saznao šta se zapravo desilo – objašnjava glumac, koga 15. aprila očekuje premijera adaptacije čuvene brodvejske hit predstave „Moj prvi put” u UK „Vuk Karadžić” na sceni „Kult”. U predstavi koja se bavi prvim seksualnim iskustvima ljudi na zabavan način, dodate su i priče iz Srbije, a pored Aleksića igraju i Nataša Marković, Goran Jevtić i Anđelika Simić. (24sata.rs)

POGLEDAJTE I DRUGE "JA IMAM TALENAT" VESTI.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 09 април, 2011  

    Da li je javljeno ucesnicima koji su prosli u polufinale da su prosli?
    Pozdrav :)

  2. Анониман // 11 април, 2011  

    Bilo je krajnje vreme ! <3

    Napokon ^^ <3

Постави коментар