Posle 48 sati žurke, usledilo je surovo otrežnjenje i žestoka svađa u rijalitiju „Parovi“. Krivac je bio Saša - Đani Ćurčić, izbačeni učesnik, a posvađali su se Ivan Gavrilović, Zorica Dukić i Dragana Banić.

Naime, kada je došlo vreme za nominacije, denser je ustao i rekao da neće nominovati Draganu, jer ga je tako zamolio Đani. Ova izjava da je bivši fudbaler molio za njen opstanak je naljutila Banićevu, koja je osula paljbu po Gavriloviću.
- Ivan je obična pacovčina i treba ga zgaziti, kao i svakog glodara - rekla je brineta, a onda je skočio i pevač.
- Era Ojdanić mi je rekao da te je pokupio kod Lipovičke šume, štroko nevaspitana. Kako si mogla da budeš da čovekom od 60 godina, imaš 18? Nemoj meni da prosipaš neke fore. To tamo, kod tvojih Roma, u Barajevu - vikao je Ivan, a onda se osvrnuo i na Zoricu Dukić.
- Kako te, bre, nije sramota, džukelo?! Ovamo si sa Rikijem, kao on ti je dečko, a ja sam te video da se ‚vataš u garderobi sa nekim. Ti si dno. Pokazala si kako širiš noge na šanku. Ti i jesi za šipku, to najbolje znaš da radiš. Čuo sam se sa ljudima iz Arilja, stide te se. Ti si obična seljanka, pantalone su ti stalno na kolenima - bio je grub pevač, ali mu hostesa nije ostala dužna.
- Ti si, Ivane, gnjida, ništa ne vrediš. Nemaš podršku, fanove, nemaš pesmu. Gde ti pevaš? - povikala je Dukićeva, a onda ih je umirila voditeljka. (Alo)

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар