Vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića bolest nije iscrpela, već izgleda isto kao što je izgledao i pre odlaska na lečenje, utisak je svih onih koji su se sinoć zatekli na Aerodromu „Nikola Tesla“ i prisustvovali povratku vlasnika medijske imperije.

Kako što je naš list juče ekskluzivno najavio, medijski magnat je juče doputovao u Srbiju, posle tri meseca lečenja u Nemačkoj od aplastične anemije. Ogroman broj medijskih kuća čitavo po podne je čekao Mitrovićev povratak, jer je sletanje privatnog aviona koji je dovezao Željka i njegovu suprugu Milicu bilo najavljeno za 16 časova, potom pomereno za 18, da bi na kraju sleteli u prestonicu Srbije u 18.20.
Vlasnika „ružičaste“ televizije sa najvećim nestrpljenjem čekale su ćerke Andrea i Kristina, koje su ugledavši svog tatu odmah poletele u njegov zagrljaj, a pored njegovih mezimica, na aerodromu je bila i njegova mama Milenijom, koja je doputovala sa sinom nad kojim je dugo bdela u bolnici u Flencburgu i nije krila radost što su se vratili kući.
- Ponovo sam rođen otkako sam sleteo na tlo Beograda - izjavio je Mitrović odmah po dolasku, a zatim se direktno uputio na Televiziju „Pink“, gde su ga dočekali najbliži saradnici, a potom i ušao u studio i dao intervju u „Nacionalnom dnevniku“.
Kako „Alo!“ saznaje, po završetku centralne informativne emisije, Mitrović je razgovarao sa svojim saradnicima, kojima se poverio da se oporavio od bolesti i da je spreman da se vrati na posao i preuzme kontrolu nad svojom imperijom, te je tako već zakazao brojne poslovne sastanke.

Sada ću da vidim ko mi je bio prijatelj
Gostujući u „Nacionalnom dnevniku“ na svojoj televiziji prvi put nakon tromesečnog lečenja, Željko Mitrović se najpre osvrnuo na svoje zdravstveno stanje.
- Imam novu koštanu srž, novu krv, osećam se kao beba - rekao je Mitrović i dodao da će nakon primanja vakcina u narednih 15 dana biti u potpunosti zdrav.
- Bio sam na ivici smrti. Petnaestak dana se nije znalo da li ću ‚vamo ili tamo, srećom, sveti Petar je odlučio da me ostavi u životu - rekao je Mitrović i napomenuo da je tek nakon mesec dana lečenja bilo jasno da će se uspešno oporaviti.
- Promenio sam se kao čovek i to tako što sam, s jedne strane, manje tolerantan, ali na drugoj strani sam osećajniji na ljudsku nesreću - poverio se Mitrović, koji i dalje tvrdi da je trovanje uzrok njegove bolesti, da je otrovan sredinom septembra i iskoristio priliku da se zahvali doktorki Nadi Basari.
- Prihvatila me je u stanju koje se zove „podgrejan leš“. Nakon njene takozvane konjske terapije, kada mi je davana konjska krv, sam ozdravio. Ona je stvarno čudotvorac - zaključio je Mitrović sagu o bolesti i najavio buduće poslovne poteze.
- Predstoji sređivanje programske šeme i drugi projekti, a naravno, reformisaću i svoj život i onda ćemo videti ko je bio prijatelj a ko ne - rekao je Mitrović.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар