Voditeljka VB Antonija Blaće , koju gledamo u paru s Marijanom Mićić u „Velikom bratu“, pre tri godine se pojavila u hrvatskoj verziji šoua. I bila je pravo otkrovenje što za gledaoce, što za buduće poslodavce. Skidala se u gaćice kad god je stigla, neretko pokazivala gole grudi, a dešavalo se da otkrije svu lepotu svog tela.

Nije se nimalo postidela zbog toga. Ali jeste u jednom trenutku, kad je bila potpuno obučena! Nehotice se jednom od učesnika popiškila za vrat! Nosio ju je na ramenima kad je dobila napad smeha i... Ups! Blaće se nasmejala samoj sebi, a potom otišla do kupatila da promeni pantalone. Usput je prokomentarisala:
- O, bože! Evo po čemu će me nacija pamtiti!
Inače, Antonija je veoma srećna devojka. Nikad nije videla mali penis. To je pre tri godine izjavila u jednoj hrvatskoj emisiji.Na pitanje voditeljke da li koristi seksualna pomagala, šarmantna plavušica je dala odričan odgovor, ali je priznala da voli porno-filmove.

- Pornić? To je ok. Vidiš prvi minut i uhvatiš se svoga posla. Svašta od pornića prolazi, mogu i teži i lakši - reče ova bivša učesnica „Velikog Brata“, a ne objasni šta podrazumeva pod „svojim poslom“.
Kad su je upitali da li je ženama bitnija veličina ili tehnika, Tonka, kako je zovu komšije Hrvati, bacila se na ozbiljnu analizu:

- Sve mislim, čemu tu sad neka alatka, a ne zna šta će s njom. Ali s druge strane, nekako ne bih mogla... Mislim da sam pod srećnom zvezdom rođena, pa nikad u životu nisam videla mali penis.
Takođe je priznala da veliku pažnju poklanja svojoj intimnoj frizurici:
- „Afrikanka“ nikako. Nisam ljubitelj dlaka. Može brazilska depilacija, može bez ičega. Pokušala sam da izdepiliram inicijale mog dragog, ali mi nije uspel

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар