Ulaskom 16 takmičara u kuću na Košutnjaku večeras je počeo četvrti serijal „Velikog brata“ i ocenjuje se da su svi ukućani vođeni jakim motivom - tu smo zarad para i slave.. Ljubi bližnjega svoga - glavni je moto novog serijala na Televiziji Pink, koji počinje večeras uz učešće "predstavnika" svih delova našeg regiona. Od ponedeljka do subote od 20 časova na televiziji će biti dnevni pregledi, a nedelja je predviđena za izbacivanje.
Čast da prvi uđe u kuću imao je Džordž Rkman (39), Trenutno vozi taksi ali je svojevremeno radio u rudniku. Rođen je u Nemačkoj ali trenutno živi u Engleskoj. Ima šestoro dece.
Druga je ušla odbojkašica Bojana Stojković (25), koja za sebe kaže da se ne ponaša ženstveno kada je prirodna. Od muzike najviše sluša Cecu.
Marijana je prikazala novi deo kuće koji izgleda kao smetlište u kojem će boraviti neki od ukućana, nakon čega je novi ukućanin Horvat Čagalj (33) nasamaren od strane voditeljke da uđe u taj deo. Tu će spavati u autobusu, a hrana će mu stizati u vidu otpadaka od ostalih ukućana koji žive u kući. Inače, Horvat je rođeni Splićanin koji živi i radi u Londonu, a u slobodno vreme se bavi folklorom.
Nakon njih zajedno su ušli Marijana Čvrljak (27) i Nikola Nemešević (22). Marijana dolazi iz Zagreba, udata je i ima ćerku, a najviše sluša narodnu muziku. Sa druge strane Nikola pokušava da postane operski pevač i verovatno ima najdublji glas u istoriji ovog rijalitija.

Najveće interesovanje, barem kod muškog dela publike, izazvaće Soraja Vučelić (24) koja je poreklom iz Hrvatske, ali trenutno živi u Beogradu.
Još jedan zanimljivi ukućanin je Duško Bogdanović (55) iz Svrljiga i on je već imao iskustva sa rijaliti emisijama pošto je učestovovao u „Menjam Ženu“.
Naredne dve ukućanke Mila Tokić (21) i Dragana Strahinić (27) koje su se trkale za ulazak u kuću Velikog brata. Uspešnija je bila Mila iz Zagreba, koja dolazi iz Zagreba i ima petogodišnju ćerku. Omiljeni pevači su joj Sinan Sakić i Šako Polumenta.
Dragana je kao drugoplasirana, morala da se pridruži Horvatu na smetlištu. Ona inače radi kao kozmetičar, maser i šminker, a ranije se bavila manekenstvom i radila promocije za razne firme. Treći učesnik koji je završio na smetlištu jeste Nirmal Kukić (25) koji je rođen u Tuzli, ali trenutno je na studijama u Beogradu. Nakon njega zajedno su ušli Ema Šuker (20) iz Zagreba i Milan Grahovac (31) koji studira pravni fakultet. Učestvovao je u snimanju spota Jelene Tomašević, kao i u više emisija i dokumentarnom filmu. Poslednja dva ukućana, koja su kompletirala useljavanje su Dražen Bogdan (48) iz Hrvatske i koji radi kao profesionalni vatrogasac i Nikola Nasteski (20) iz Makedonije, koji radi kao model, a ranije se bavio striptizom.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар