U kuću na Košutnjaku večeras ulaze dve deklarisane lezbijke, izvesne Nina i Jelena, ali i Kurirova zečica Lara Bajčetić

Bludni Veliki Brat.
Čuveno, za ovu priliku preuređeno zdanje na Košutnjaku, večeras će ugostiti samo dvanaest takmičara. Ali kakvih!

Kako se spekuliše, među odabranima će biti i dve deklarisane lezbijke, izvesne Nina i Jelena, a društvo će im praviti i Lara Bajčetić, Kurirova zečica, koja je, inače, poznata i po vezi s vaterpolistom Vanjom Udovičićem.

Pored tuceta „premijernih“ učesnika, svoju šansu će dobiti još toliko takmičara koji će biti naknadno ubacivani. Ovako mali broj potencijalnih rijaliti zvezda organizatori objašnjavaju činjenicom da su „probrali“ najekscentričnije i najzanimljivije osobe iz celog regiona. Šuška se da će šansu dobiti i gej par. Inače, svi su se na kastinzima izjasnili da im kamere neće biti smetnja ako osete potrebu za seksom.
To se zove kriterijum.


Predrag Azdejković: Bravo za lezbijke!

Predrag Azdejković, gej aktivista, novinar i bloger, zadovoljan je što će se u najpoznatijem rijalitiju naći istopolno orijentisane učesnice.
- Svaka vidljivost gej i lezbo parova dobra je za LGBT zajednicu. Naravno, moramo shvatiti da njih ljudi posmatraju isključivo kao homoseksualni par, ne obraćajući pažnju na to kakve su osobe. Možda su neke veštice, a možda su i dobrice (smeh) - rekao je Azdejković za Kurir.

Seksi Sandra probila led

Sandra Valterović je prva dama koja je podigla veliku prašinu u kući Velikog Brata svojim seksualnim opredeljenjem. Poznatija kao Seksi Sandra, ova 20-godišnjakinja je učestvovala u VB 2009. godine, a pre toga je snimila lezbo himnu „Dok ponuda važi „. U spotu koji je propratio ovu pesmu Seksi Sandra razmenjuje nežnosti s devojkama. Kako sama kaže, ona je biseksualka. Dakle, voli i bate i seke. Doduše, u kući je nežnosti razmenjivala s muškarcima.

Ve-ce nasred dnevne sobe!

Koliko će u ovom serijalu sve biti „na izvol’te“, govori i činjenica da je toalet u kome će takmičari vršiti nuždu otvoren i - dostupan kamerama! Ve-ce šolja je smeštena maltene nasred dnevne sobe, pa smo pitali organizatore da li će prisutni vršiti nuždu naočigled milionskog auditorijuma?!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар