Taman što se oslobodio priče da je ratni zločinac, učesnik „Velikog brata“ Džordž Rkman ponovo je dospeo u centar interesovanja javnosti kada je obelodanjeno da voli da se tuče s Albancima i da Azijatkinje hvata za dojke.

Doduše, za razliku od priče da je osuđen za ratne zločine, ove dve priče su tačne, s jednom razlikom - na kosooke devojke je slab privatno, dok se tuče samo na televiziji. Istražujući ovu priču, „Alo!“ je došao do snimka iz britanske serije u kojoj je Rkman statirao. U jednoj od scena, Džordž glumi vođu grupe Srba koja ima probleme s Albancima i u jednom trenutku između njih izbije tuča. Učesnik VB-a tada pokušava da ih razdvoji, ali ne uspeva pa biva uvučen u obračun pesnicama.
Za druge navode o Rkmanu nije bilo potrebno ići daleko jer je svoju slabost ka devojkama žute rase pokazao na profilu na društvenoj mreži „fejsbuk“. Na slikama iz Indonezije jasno se vidi da Džordž nije odoleo čarima Istoka, uključujući i druženje sa tamošnjim devojkama, od kojih je jednoj na fotografiji mesio dojke. Da li je probao da se druži sa transvestitima, koji su „specijalitet“ u zemljama Dalekog istoka, nije nam poznato, ali znamo da, sve i da jeste, time se nije hvalio na internetu.
U svakom slučaju, može se zaključiti da taksista živi život kao tinejdžer, iako je pri kraju četvrte decenije života.

Dva braka i šestoro dece!
Iako živi kao momak, Rkman (39) je trenutno u braku, i to drugom. Prvi brak imao je sa Srpkinjom, dok je trenutno u drugom, s Poljakinjom koju je upoznao u Londonu, a dve žene su mu dosad izrodile šestoro dece. U kuću Velikog Brata je ušao kako bi zaradio veliki novac za sebe i svoju porodicu i postao slavan. Savršen dan zamišlja uz društvo i piće, a za dobar provod je uvek raspoložen. Trenutno živi sa porodicom u Njukaslu i zarađuje za život tako što vozi taksi.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар