Samo sekunde su presudile da makedonski šoumen Bojan Jovanovski ne bude prva žrtva izgrednika sa večitog derbija.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, nekoliko sati pred derbi, koji se juče održao na Partizanovom stadionu, Bokija 13 su napali navijači ispred zgrade „Pinka“ i samo blagovremena reakcija njegovog obezbeđenja spasla ga je batina.
- Nekoliko navijača prolazilo je pored „Pinka“ u trenutku kada je Bojan izlazio i videvši ga odmah su krenuli da dobacuju i psuju na najgori mogući način. Prišli su mu i krenuli na njega, ali hvala bogu pa Boki uvek ima obezbeđenje, koje je odmah reagovalo! Oni su zagradili Bokija, tako da niko nije uspeo da mu priđu, ubacili su ga u automobil i odvezli dok su se koškali sa huliganima. Boki je samo ćutao, jer nije želeo da izaziva ljude koji su očigledno bili pijani, a da nije bilo telohranitelja, sigurno bi izbio veći incident - rekao je izvor koji se našao na licu mesta.
Kako bi proverili naše informacije, pozvali smo Jovanovskog, koji nam je potvrdio naša saznanja.
- Tačno je da su me napali neki momci, ali to nisu navijači jer sam ja siguran da se oni ne ponašaju tako agresivno i nasilno. To su bili neki narkomani i alkoholičari, koji očigledno ne znaju pravično da navijaju! Katastrofa! Sva sreća, pa imam svoje obezbeđenje koje u svakom trenutku može da odreaguje. Bitno je da je sada sve u redu i da nije došlo do fizičkog obračuna - rekao je Bojan za naš list.

Napuniću „Arenu“ uprkos plastičnim perikama
Najpoznatiji balkanski transvestit Boki 13 izbegao je deportaciju, ali ne i medijsku pompu koja se podigla zbog njegovog problema. Sada, kada se sve stišalo, šoumen najavljuje da je jači nego ikad, što će i dokazati velikim šou programom u „Beogradskoj areni“, zakazanim za 1. jun. Ipak, na početku razgovora se osvrće na sve koji su likovali nad njegovim problemom.
-To što nisam prijavio svoj boravak u Srbiji je svakako i moja greška, ali dozvoljeni rok sam prekoračio za samo sedam dana i za to sam platio zakonom predviđenu kaznu. Znam da ima mnogo onih koji bi slavili da su me deportovali, ali ja ne mogu da im zapamtim imena, pamtim ih po plastičnim perikama, kratkim nogama, pokušajima da budu Rijane, pa kada im to nije uspelo, onda su želele da budu crna verzija Merilin Monro - rekao je Bojan Jovanovski, da bi potom stavio tačku na tu temu i objasnio šta sve sprema za „Arenu“.
- Za koncert se sprema specijalna bogata scenografija, a gosti su oni koji su u mojoj emisiji bili najinteresantniji i koji su imali najveći rejting. Pored mene na sceni će biti još 30 igrača. Ja sam optimista jer su i u Makedoniji govorili na neću napuniti zakupljene prostore, a ja sam ih napunio i prepunio. Siguran sam da će u publici te večeri biti svi od sedam do 77 godina - rekao je Boki 13. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар