Slovenačka starleta izazovnog izgleda Urška Čepin više neće morati da jede samo jabuke i plaća kazne „krunskom savetu“ jer je napustila rijaliti šou „Dvor“, a njeno učešće će biti zapamćeno po tome što je zavela i vatala se sa nekoliko muškaraca.

- Slobodna sam i privatno. Stojan je još prve večeri hteo da napravi neku priču jer je u meni video nešto interesantno, ali ljubav je nešto dublje i drugačije. Ljubila sam se, dozvoljavala da me diraju, ali nisam imala seks - rekla je Urška i objasnila čime se bavi.
- Nisam striptizeta, ali sam vlasnica striptiz kluba i nikada u njemu nisam plesala. Striptiz sam prvi put izvodila u „Dvoru“, kada je bilo organizovano takmičenje. Ja sam u Sloveniji pop pevačica, voditeljka i imam svoju muzičku emisiju - rekla je Urška, koja je oduševljena idejom Mitra Mirića da snimi spot sa njom nakon što je hteo da joj skine gaće.
- Mitar Mirić je super lik, volim njegove pesme i njega kao pevača. Što se tiče skidanja gaćica i želje za seksom, čovek se malo napio i opustio, bila je žurka i to je to. Ako me pozove, rado ću pristati i snimiti spot za njegovu novu pesmu - rekla je Urška za „Alo!“.

Lumpovala sa Ćemom!
Sveže izbačena učesnica „Dvora“, Slovenka Urška Čepin prvo veče na slobodi provela je u ludom provodu sa pevačem Ćemom sa kojim je imala vatrene emotivne momente u programu. On ju je najpre sačekao u „Pinkovom“ studiju, a potom odveo u provod, međutim vezu sa njom nije priznao.
- Sinoć smo bili Urška i ja i neki moji prijatelji u jednom beogradskom klubu i proslavili njen izlazak. Naravno da simpatije postoje. Meni se ona sviđa zato što je iskrena, ne folira se, a i neka je malo slobodnija ponašanjem, bolje nego da je folirant. Ne znam da li bi mi smetalo njeno ponašanje da smo u vezi, ali pošto nismo, reći ću vam kad se to bude desilo - rekao je Ćemo za portal nedeljnika “Puls”.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар