Gledaoci željni romantičnih zgoda iz stvarnoga života običnih ljudi upoznaće srpske seljake: vredne, radne, šarmantne, imućne, kojima fali samo jedno da bi bili srećni. Srodna duša!

Nju će pokušati da nađu u rialitiju Domaćine, oženi se!. Reč je o šouu koji za zadatak ima zahtevan posao – da pomogne srpskim domaćinima, vrednim zemljoradnicima, poljoprivrednicima da pronađu ljubav. Sve je spremno za romansu na selu! I domaćini i njihova imanja, samo još da dođu one koje će njihov život učiniti kompletnim

Deset kandidata, koji zbog svojih zahtevnih imanja i zanimanja i malog broja devojaka u njihovim selima ne uspevaju upoznati onu pravu, uz pomoć Prve srpske televizije kreću u potragu za njom – pravom ženom. Uvereni su da se romantična priča može i njima dogoditi, čak i na ovaj način.

Kandidati dolaze iz Gornjeg Milanovca, Guče, Niša, Šapca, Subotice, Velike Plane i Rume, a oni su: Miloš Bralović, Vladimir Bralović, Predrag Nikolić, Stanko Popović, Florian Demek, Ervin Fodor, Dušan Jović, Slobodan Ćumurović, Mihajlo Bojanović i Zlatko Markovinović. Njima su prethodnih meseci pisale gledateljke, kojima su se predstavili u premijernoj epizodi šoua, emitovanoj sredinom oktobra na Prvoj. Njihova pisma i prijave upravo su bili prva prepreka za 10 kandidata, jer samo će petorica, na čije adrese je stiglo najviše prijava, otići u finale, a izabrane kandidatkinje će pokušati da osvoje njihova srca.

Voditeljka ovog šoua i dobra vila za domaćine je glumica Tijana Čurović.
(Story)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар