Uprkos tome što je u javnost procurila priča da je Aleksandar Đorđević bio u tajnoj vezi s voditeljkom Jovanom Janković, Seka, supruga slavnog košarkaša, neće tražiti razvod, saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih paru.


- Seka istinski veruje u to da je ovo samo još jedno iskušenje kroz koje moraju proći u svom braku. Kada je prvi put čula za navode da je muž vara, pripisala je to čaršijskim pričama i nije im pridavala preteran značaj, ali joj ipak nije bilo svejedno kada su svi mediji počeli da pišu o glasinama da je Sale u vezi s Jovanom. No, ona spada među ljude koji smatraju da je brak svetinja i rešena je da sačuva porodicu - rekao je naš izvor i dodao da će Seka teško promeniti stav.
- Prosto, osim ako neko ne dostavi direktan dokaz da joj je Sale bio neveran, odlučila je da veruje svom suprugu. Na sve što se može čuti gleda kao na priču koju plasira neko ko želi da joj rasturi brak, a ona na to neće pristati niti će podneti zahtev za razvod. Ipak su njih dvoje zajedno već više od dve i po decenije, a venčani su 15 godina, imaju divan odnos i ona neće dopustiti da se to tek tako sruši - kaže za naš list izvor blizak Đorđevićima.
Podsećanja radi, pre tri dana u javnosti se pojavila priča da je Sale Đorđević već izvesno vreme u vezi s voditeljkom Jovanom Janković i da je to razlog što je raskinula veridbu sa pop zvezdom Željkom Joksimovićem. Jovana i Sale su demantovali da su u vezi, dok do izjave njegove supruge Seke, za koju su kružile glasine da namerava da zatraži razvod, niko nije uspeo da dođe. Naša redakcija je u toku jučerašnjeg dana bezuspešno pokušavala da stupi u kontakt s bračnim parom Đorđević, pa smo tako ostali uskraćeni za njihovu izjavu povodom novih informacija.

Saša u Beogradu živi u hotelu
Proslavljeni sportista je polovinom decembra prebacio svoje stvari u jedan prestonički hotel jer je sa suprugom izdao svoju velelepnu vilu koja se nalazi na Senjaku. Na takav korak Đorđević se navodno odlučio jer je nedavno započeo biznis sa nekretninama, koji nije krenuo kako se očekivalo, pa je na taj način želeo da uštedi novac. Za to vreme, supruga Seka sa ćerkama Tarom i Tesom živi u Milanu, gde u svom vlasništvu imaju luksuzno opremljen apartman.

Zadržala Željkov verenički prsten
Iako je bilo za očekivati da će posle raskida veridbe Jovana vratiti verenički prsten nesuđenom suprugu Željku Joksimoviću, ona to nije uradila. Skupoceni nakit, kako „Alo!“ saznaje, ipak je odlučila da zadrži.
- Odlučila je da ga ne nosi više, ali ga nije vratila svom bivšem vereniku, tako da sada zauzima posebno mesto u njenoj vitrini s nakitom - rekao nam je izvor blizak voditeljki ružičaste televizije.

Jankovićeva se vratila u svoj stan
Pošto je i zvanično saopštila da više nije u vezi sa Željkom Joksimovićem, Jovana Janković je napustila dom pop zvezde i vratila se u svoj stan, koji se nalazi u elitnom delu Beograda, saznaje „Alo!“. Iako je početkom godine izdala svoje devojačko gnezdo na Vračaru, voditeljka Televizije „Pink“ je svojim stanarima, koji valjano još nisu ni raspakovali stvari, morala da da otkaz. Ipak, „evrovizijska“ domaćica je uspela da, kako se priča, „ubere“ 1.400 evra jer su toliko iznosile dve kirije. Lanetova bivša do zaključenja broja nije se javljala na svoj mobilni telefon, tako da smo ostali uskraćeni za komentar.

Hmmm... Šta vi mislite? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар