Iako ima nepunih 25 godina, trenutno najpoznatija ukućanka „Velikog brataSaraja - Sara Vučelić iza sebe ima burnu biografiju, a o njenom životu svakodnevno isplivavaju novi podaci, od kojih je poslednji da je odrasla u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Sara je odrastala bez oca uz bolesnu majku koja nije mogla da je izdržava, bila je u hraniteljskoj porodici, a potom i u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Mladost“.
- Sara je bila divno dete, izvanredno prihvaćena od svojih vršnjaka i vaspitača. Bila je solidan đak i nikada nije napravila problem. Njena majka ju je u naš dom dovela kao malu devojčicu, a pre toga je bila smeštena u hraniteljskoj porodici u Vojvodini. Kada je smeštena kod nas, ime oca nije bilo poznato. Majka ju je redovno posećivala, ali nije mogla da je izdržava, pa je Sara zbog toga bila u domu. Kada je završila osnovnu školu, majka ju je povela sa sobom i, koliko mi je poznato, živele su u kući Sarinih ujaka. Mislim da je to bila zajednička kuća - priseća se za „Alo!“ direktor Doma za decu bez roditeljskog staranja „Mladost“ iz Bijele.
Iako je Saraja Vučelić prešla da živi kod majke i kuću delila sa ujacima, njenim mukama tu ipak nije bio kraj. Nakon nekoliko godina umrla joj je majka, jedina osoba koja je o njoj brinula, a, prema rečima direktora doma, o njoj su tada brigu preuzeli ujaci.
- Godinu ili dve nakon što je napustila dom i prešla da živi sa majkom, Sarina mama je umrla kada su joj otkazali bubrezi. Mislim da su tada o njoj brigu preuzeli ujaci. Nismo više ništa čuli o njoj sve dosad - završio je razgovor za naš list direktor ustanove u kojoj je boravila učesnica regionalnog „Velikog brata“.

Sarajine cice na izvol,te!
Svi oni muškarci koji su u magazinu CKM ostali željni da vide šta je kosa prebačena preko grudi Saraje Vučelić skrivala dobili su priliku da nadoknade propušteno već prve noći u kući Velikog Brata. Slučajno ili namerno, brineta je pokazala svoje bujno poprsje, ovoga puta bez cenzure.
Čim se ugasilo svetlo u spavaćoj sobi, Sara je krenula da raspakuje stvari i verujemo da je muški deo populacije i više nego uživao dok je ona sređivala svoje krpice. Njene cice su nekoliko minuta bile na izvol,te, a kada je to primetila, diskretno je povukla haljinicu i nastavila sa raspakivanjem.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар