Taman kada smo pomislili da su Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović istrošili bonus skandala i da će, posle silnih peripetija, okončati brakorazvodnu parnicu, vaterpolo as je razvezao usta i zapretio nekadašnjoj supruzi da joj je bolje da ćuti, jer „ima sve crno na belo“, te da je „ništa neće oprati“ kad to iznese u javnost.

To je bilo dovoljno da se čaršija pozabavi čitavim slučajem, pa su brže-bolje procurile „pouzdane informacije“ kako je Dača došao u posed Natašinih kompromitujućih fotografija sa drugim muškarcima, s kojima su je mediji s vremena na vreme povezivali. Ipak, kako „Alo!“ saznaje, nije reč o fotografijama, već o nečemu sasvim drugačijem. Naime, ono čime Ikodinović preti navodno je zahtev za razvod, koji je Bekvalčeva podnela još 2008. godine! Naime, u krugovima bliskim nekadašnjem bračnom paru prepričavana je situacija kada je Nataša, neposredno pre Dačine saobraćajke, htela i zvanično da stavi tačku na njihovu ljubav.
- Samo godinu dana nakon rođenja ćerke, Nataša i Dača su zahladneli odnose, svađe su bile sve češće, pa je ona 2008. svom advokatu rekla da želi da se razvede od vaterpoliste. Slučaj je, pričalo se, završio na sudu, ali ročište nikada nije održano zbog umalo fatalne Ikodinovićeve nesreće, koja je ubrzo usledila. U to vreme, po Novom Sadu se pričalo da je Dača, očajan zbog najavljenog razvoda, često potezao za čašicom, pa je na kraju umalo izgubio glavu posle jednog od pijanstava, kada je motociklom izazvao saobraćajku na putu od Zrenjanina ka Novom Sadu, priseća se naš dobro obavešteni sagovornik, u to vreme blizak paru.
Kao što se zna, analizom je ustanovljeno da je Ikodinović u trenutku udesa imao 1,74 promila alkohola u krvi. Nakon te nesreće, u danima kada se cela nacija molila da sportski as ostane u životu, Nataša je odlučila da odustane od razvoda.
- Mnogo je propatila dok je Danilo ležao u bolnici i borio se za život. Ni na kraj pameti joj nije bilo da ga ostavi, pa je odlučila da njihovom braku pruži još jednu šansu i da bude uz njega u najtežim trenucima. S druge strane, i ona je bila svesna da bi, i pored svih razloga koji su je naterali da prethodno podnese taj zahtev, sigurno naišla na veliku osudu javnosti, koja nije znala detalje i probleme iz njihovog bračnog života. Od tada do danas, njih dvoje su prošli put od trnja do zvezda, ali se na kraju ipak desilo ono što su mnogi predvideli nakon prve velike bračne krize - da njih dvoje neće dugo ostati zajedno - zaključuje naš sagovornik.
U želji da čujemo aktere ove porodične drame, juče smo pokušali da stupimo u kontakt i sa Natašom i s Danilom, ali su telefoni s druge strane ostali nemi. Bez odgovora.

Sad Nata želi pomirenje!
Iako je u početku delovalo da proslavljeni sportista više naginje pomirenju, „Alo!“ saznaje da je poslednjih dana situacija potpuno drugačija - Nata je ta kojoj se ne razvodi! Prilikom jedne od poseta advokatu, nakon što je već potpisala papire za razvod, Bekvalčeva se izjasnila da želi pomirenje, na šta, kako saznajemo, Danilo nije želeo da pristane.

Ikodinović saznao za neverstva?!
Tokom godina Natašinog i Dačinog braka, do Ikodinovića su konstantno stizale priče o njenom navodnom neverstvu! Mediji su je povezivali s Novakom Đokovićem i Miodragom Kostićem Koletom, a po novosadskim kuloarima se šuškalo o navodnoj romansi s anonimnim studentom DIF-a.
Ipak, bivši vaterpolista nikada dosad nije obraćao pažnju na te abrove i uvek je odmahivao rukom govoreći: „Nije moja Nata takva“. Sudeći po promeni njegovog ponašanja posle razvoda, izgleda da je ipak poverovao u afere koje su pripisivane Nataši, pa se sumnja da bi se u Dačinim najavljenim „dokazima“ mogle naći i stvari koje dokazuju Natašino navodno neverstvo.

Dača: Ako ja progovorim, biće mnogo gadno!
Podsećanja radi, Danilo Ikodinović je poručio bivšoj supruzi „da začepi“ da on ne bi progovorio.
- Gospođa bolje neka začepi usta da ne bih ja počeo da pričam... A to će onda da bude mnogo gadno. Ono što je ona radila, ne dao joj bog da se sazna. Imam sve crno na belo i njoj neće biti dobro. Čekam samo momenat i onda ću da prospem crno na belo papire. Ništa je neće oprati - rekao je Dača novinarima „Pulsa“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар